Αρχική Εταιρικά Νέα Επιτυχής η συμμετοχή του Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο Roadshow του Λονδίνου

Επιτυχής η συμμετοχή του Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο Roadshow του Λονδίνου

ΟΛΠΙδιαίτερα επιτυχής για τα συμφέροντα του επενδυτικού προγράμματος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. υπήρξε η συμμετοχή του στο RoadShow του Λονδίνου, που οργάνωσε το ΧΑΑ. 
       Οι εκπρόσωποι του Ο.Λ.Π. Α.Ε. δέχθηκαν δεκάδες διμερών προσκλήσεων, τόσο για τα έργα του επενδυτικού προγράμματος 2011-2015, πολλά εκ των οποίων γίνονται μέσα από Συμβάσεις Παραχώρησης, όσο και για το κύριο θέμα της επικαιρότητας λόγω του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου, το οποίο προβλέπει (α) την Ανάπτυξη του Αττικού Λιμενικού Συστήματος και (β) τη διάθεση μέσω του Ταμείου ποσοστού 23,1% εκ των μετοχών τις οποίες διακατέχει το ελληνικό δημόσιο.   
       Όπως πρόσφατα δήλωσε και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα του Μεσοπρόθεσμου στο 4ο τρίμηνο (Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη) του 2011 αναμένεται η διάθεση του πιο πάνω ποσοστού μέσω Ε.Ε.Σ.
       Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα Υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ώστε η όποια απόφαση για τη διαδικασία διάθεσης του ποσοστού των μετοχών του, να συμβαδίζει με τις προσπάθειες εφαρμογής των επενδυτικών του σχεδίων.
       2. Μετά από αίτημα των ενδιαφερομένων επενδυτικών και τεχνικών εταιριών, οι οποίες θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για τη μελέτη, κατασκευή και εκμετάλλευση του κτιρίου της «Παγόδας» στην περιοχή Αγίου Νικολάου Πειραιά και τη μετατροπή του σε ξενοδοχείο 5*, ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. όρισε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. Το αίτημα το οποίο κυρίως αφορά τεχνικά θέματα σχετικά με τη διατήρηση κυρτής οροφής και των τενόντων που τη συγκρατούν, έγινε αποδεκτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.