Αρχική Εκθέσεις Δυναμικό το παρόν του Travel Plan στην 76η ΔΕΘ, παρουσίασε τις υπηρεσίες...

Δυναμικό το παρόν του Travel Plan στην 76η ΔΕΘ, παρουσίασε τις υπηρεσίες του μέσω iPhone και smartphones

Travel Plan 76th DETHΗ παρουσία του Travel Plan στην 76η ΔΕΘ ήταν το αποτέλεσμα της υλοποίησης της υπόσχεσης της εταιρείας για εξέλιξη και ανάπτυξη της περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας.
Ακολουθώντας αυτή την φιλοσοφία το eco friendly περίπτερο του Travel Plan ενημέρωνε τους επισκέπτες, μέσω των πολυάριθμων iPads και οθονών αντί για τα «κλασσικά» έντυπα, δίνοντας το δικό της οικολογικό μήνυμα.
Αναγνωρίζοντας την ΔΕΘ ως ένα από τα σημαντικότερα πεδία παραγωγής νέων επιχειρηματικών ιδεών το Travel Plan παρουσίασε στους επισκέπτες την ολοκαίνουρια εφαρμογή για iPhone και smartphones, δίνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στην απόλαυση των κορυφαίων υπηρεσιών και προϊόντων που εγγυάται η πολυετή εμπειρία της.
Το Travel Plan ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες του, προσέφερε σε τέσσερεις τυχερούς επισκέπτες του περιπτέρου μοναδικά 3ήμερα σε τέσσερεις γωνιές της Ελλάδος, στη Μάνη, στο Πήλιο, στα Ιωάννινα και στην Αλεξανδρούπολη. Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους σε ειδική εφαρμογή στα iPads του περιπτέρου.
Το Travel Plan προσφέροντας εδώ και 30 χρόνια ταξίδια τόσο αναψυχής, όσο και επαγγελματικά σε αμέτρητους προορισμούς στα πιο απίθανα καταλύματα και με τα πιο υπερσύγχρονα µέσα μεταφοράς, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προσφέρει ανταγωνιστικές ποιοτικές υπηρεσίες, με γνώμονα την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της.

Το που διανύει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού έδωσε το  Για περισσότερες από 7 δεκαετίες η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί το σημαντικότερο ραντεβού της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα για ολόκληρη την αγορά των Βαλκανίων και της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.