Αρχική Επικαιρότητα Διαδημοτική Ποδηλατάδα στη Δυτική Αττική

Διαδημοτική Ποδηλατάδα στη Δυτική Αττική

ποδήλατο εναλλακτικό μέσο μετακίνησης μέσα στην πόληΜε σκοπό την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης μέσα στην πόλη, οι τρεις Δήμοι της Δυτικής Αθήνας, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου και με την συμμετοχή του ΑΣΔΑ διοργανώνουν πρωινή Ποδηλατάδα στους δρόμους των τριών Δήμων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην Πλατεία Εσταυρωμένου την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 9.30 π.μ. και η συνολική διαδρομή είναι 8 χιλ., ενώ μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι πολίτες άνω των 12 ετών. Ο τερματισμός θα γίνει στο Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο). Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί μικρές εκδηλώσεις όπως ελεύθερη πτώση από ράμπα πολλών μέτρων, επίδειξη ΒΜΧ άδων καθώς και κλήρωση ποδηλάτων.

Ποδηλατάδα για τους μικρούς μας φίλους

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αιγάλεω, προκειμένου να ικανοποιήσει και τους μικρότερους των 12 ετών φίλους του ποδήλατου, έχει προγραμματίσει την ίδια ημέρα ( Κυριακή 2 Οκτωβρίου ) στις 11.00 π.μ. Ποδηλατάδα μέσα στο Άλσος. Το ραντεβού έχει δοθεί μπροστά στην καμινάδα του Άλσους. Οι εκδηλώσεις είναι υπό την Αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Άθλησης και Διατροφής του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Πάρτι Νεολαίας στο Μπαρουτάδικο

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 11.00 μ.μ. ο Δήμος Αιγάλεω έχει προγραμματίσει το Πάρτι Νεολαίας και Βραδινή Ποδηλατάδα. Εκκίνηση στην είσοδο του Άλσους στην Ιερά Οδό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.