Αρχική Γαστρονομία Viva Argentina στο Ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott

Viva Argentina στο Ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott

Viva Argentina στο Ξενοδοχείο Athens Ledra MarriottΤο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, σε συνεργασία με την Air France και την KLM φέρνουν, από 19 έως 24 Σεπτεμβρίου, μια ευφάνταστη ποικιλία από γαστρονομικές νοστιμιές από την Αργεντινή στην Αθήνα. Η Αργεντίνικη κουζίνα προσφέρει διακριτικές γεύσεις που μοιάζουν με ένα μοναδικό συνδυασμό της ισπανικής, γαλλικής και ιταλικής κουζίνας, μετατρέποντας κάθε δείπνο σε μία γαστρονομική εμπειρία.

Όλες οι παραδοσιακές συνταγές και κοπές από κρέατα είναι αυθεντικές και συνδυάζονται τέλεια με γνωστή ποικιλία κρασιών, Αργεντίνικης πάντα προέλευσης.

Ξεκινήστε την βραδιά σας με επιλογή από Αργεντίνικα κοκτέιλ όπως Tango Martini, Selva και πολλά άλλα. Τα κυρίως πιάτα αποτελούνται από αυθεντικές παραδοσιακές κοπές κρεατικών τα οποία συνοδεύονται με διάφορες γαρνιτούρες.
Το δείπνο σας ολοκληρώνουν το salad μπαρ και ο μπουφές με τα δελεαστικά μας επιδόρπια. Μπορείτε επίσης να γευθείτε φημισμένα Αργεντίνικα Κρασιά όπως Broquel Malbec, Colome Torrontes, Alamos Chardonnay και Alamos Bonarda. Για τους λάτρεις της γευσιγνωσίας θα προσφέρουμε μία ενδιαφέρουσα Επιλογή Κρασιών κατά τη διάρκεια του δείπνου. Από τη βραδιά σας δε θα μπορούσε να λείπει η ζωντανή μουσική και οι περίφημοι χορευτές Tango που θα σας διασκεδάσουν μοναδικά.

Στο τέλος της γευστικής αυτής εβδομάδας θα κληρωθούν δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για δύο άτομα από Αθήνα στο Μπουένος ‘Αιρες που θα περιλαμβάνουν και διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στο πολυτελές ξενοδοχείο Marriott του Μπουένος Άιρες.

Βραδινός Μπουφές: 18:30 – 23:00. Από  €28.00 κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνεται σαλάτα και μπουφές γλυκών).
Γευσιγνωσία Αργεντίνικων κρασιών: Μόνο €10.00 επιπλέον κατ’ άτομο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.