Αρχική Ξενοδοχεία Travelodge: πρώτη βρετανική αλυσίδα οικονομικών ξενοδοχείων προσφέρει δωρεάν Wi-Fi

Travelodge: πρώτη βρετανική αλυσίδα οικονομικών ξενοδοχείων προσφέρει δωρεάν Wi-Fi

Travelodge: πρώτη βρετανική αλυσίδα οικονομικών ξενοδοχείων προσφέρει δωρεάν Wi-FiΗ Travelodge ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη βρετανική αλυσίδα οικονομικών ξενοδοχείων που θα προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν Wi-Fi στο Καφέ Μπαρ σε ολόκληρη τη χώρα. Η νέα υπηρεσία θα εφαρμοστεί σε όλα τα Bar Καφέ των Travelodge ξενοδοχείων μέχρι την 12η Σεπτεμβρίου 2011.

Guy Parsons, Travelodge Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: «Πάντα αναζητάμε τρόπους για να βοηθήσουμε τους 13 εκατομμύρια πελάτες μας για να έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά τους, ενώ διαμένουν σε ένα από τα 478 ξενοδοχεία Travelodge. Έρευνα πελατών επισήμανε ότι ο σύγχρονος ταξιδιώτης θέλετε να συνδέετε στο Internet ενώ ταξηδεύει, ώστε να μπορεί να εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο.

Επομένως, σε απάντηση σε αυτή την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών, έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε σε όλα τα Καφέ Μπαρ δωρεάν Wi-Fi, επιτρέποντας στους πελάτες μας να απολαμβάνουν τα οφέλη του δωρεάν Internet, ενώ μένουν μαζί μας “

Τα Travelodge είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα ξενοδοχείων του Ηνωμένου Βασιλείου, διαθέτει σήμερα 478 Ξενοδοχεία και ανοίγει ακόμη 20 ξενοδοχεία φέτος και κατασκευάζει άλλα 43 ξενοδοχεία. Ο στόχος της εταιρείας είναι να αυξηθούν τα ξενοδοχεία της στα 1.100 και τα δωμάτια στα 100.000 έως το 2025.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.