Αρχική Εκθέσεις Travel Plan, το επίσημο πρακτορείο ταξιδίων για τα Ποσειδώνια 2012

Travel Plan, το επίσημο πρακτορείο ταξιδίων για τα Ποσειδώνια 2012

travel-planΗ ​​ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους ηγέτες της παγκόσμιας ναυτιλίας και τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς του κλάδου στα Ποσειδώνια 2012. Η έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς θα πραγματοποιηθεί από 4-8 Ιουνίου 2012 στο Athens Metropolitan Expo.
Η έκθεση αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση παγκοσμίως. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των Ποσειδωνίων αποτελούν η πληθώρα εμπορικών συμφωνιών που ολοκληρώνονται κατά την διάρκεια της έκθεσης και οι ευκαιρίες δικτύωσης που δημιουργούνται για τους συμμετέχοντες. Αποτελεί την σημαντικότερη διεθνή έκθεση που διοργανώνεται στην χώρα μας και προσελκύει πάνω από 10.000 επισκέπτες από το εξωτερικό. Τα συναλλαγματικά οφέλη από τη λειτουργία των Ποσειδωνίων, κάθε δύο χρόνια, υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τα 60 εκατ. Ευρώ, τα οποία αφορούν κυρίως δαπάνες παραμονής, διατροφής, αναψυχής, δημοσίων σχέσεων, σεμιναρίων των εκθετών – επισκεπτών και αντιπροσωπειών της έκθεσης, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη τουρισμού υψηλής απόδοσης.   
Το Travel Plan, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός  στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, είναι το επίσημο ταξιδιωτικό πρακτορείο για τα Ποσειδώνια 2012. Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία και τη σημασία αυτής της έκθεσης για τη ναυτιλιακή βιομηχανία και την οικονομία, το Travel Plan είναι υπερήφανο που είναι μέλος της οικογένειας των Ποσειδωνίων. Η ομάδα των επαγγελματιών του Travel Plan, των οποίων οι γνώσεις, η απόδοση, η ακρίβεια και αξιοπιστία που διαθέτουν την έχουν καταστήσει εταιρία παγκόσμιας κλάσης και αναγνώρισης, προσφέρει άριστη ποιότητα υπηρεσιών με στόχο την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών της.
Το Travel Plan προφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ή να επισκεφθούν τα Ποσειδώνια 2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.