Αρχική Βραβεία To Ξενοδοχείο Αμαθούς Λεμεσού βραβεύθηκε στα Βραβεία Condé Nast Traveller

To Ξενοδοχείο Αμαθούς Λεμεσού βραβεύθηκε στα Βραβεία Condé Nast Traveller

Award - Family Hotel 2010 - Amathus LimassolΟι αναγνώστες του περιοδικού Condé Nast Traveller, Ελλάδας, το οποίο είναι το υπ’αριθμόν 1 ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, έχουν επιλέξει το Ξενοδοχείο Αμαθούς Λεμεσού ως «Δημοφιλέστερο» στις κατηγορίες «Beach Hotels, Κύπρου» με ποσοστό 0,82% και «Family Hotels, Κύπρου» με ποσοστό 0,62%.

Τα βραβεία παραδόθηκαν σε επίσημη τελετή στην Αθήνα στις 13 Ιουλίου.  Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που οργανώνονται τα Βραβεία Κοινού Conde Nast Travellers στην Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές της επιτυχημένης διοργάνωσης σε Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία.  Η διοργάνωση των βραβείων Condé Nast Traveller ξεκίνησε στην Αμερική το 1988 από την Αμερικανική έκδοση του CN Traveller και αναγνωρίζονται διεθνώς σαν  ένα μοναδικό εργαλείο επιβράβευσης όσων υπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Τουριστική Βιομηχανία.

Σχολιάζοντας τα δύο βραβεία, ο Αχιλλέας Δωροθέου, Πρώτος Εκτελεστικός Σύμβουλος των Ξενοδοχείων Αμαθούς, είπε:  «Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή που επιβραβευόμαστε σε δύο κατηγορίες από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller στην Ελλάδα.  Το Ξενοδοχείο Αμαθούς Λεμεσού έχει συχνά αναγνωριστεί ως πρότυπο πολυτελούς εμπειρίας και είμαστε περήφανοι που οι συνεχείς μας προσπάθειες να παρέχουμε απαράμιλλες υπηρεσίες στους πελάτες μας εξακολουθούν να αναγνωρίζονται.»

Το πέντε αστέρων Amathus Beach Hotel Limassol είναι μέλος των «Leading Hotels of the World» και των «Leading Spas».  Για χρόνια, έχει θέσει μοναδικά επίπεδα υπηρεσιών και πολυτέλειας με το 2,000 τ.μ. Σπα, εσωτερική και εξωτερικές πισίνες, πέντε θεματικά εστιατόρια, ένα εκπληκτικό σαλόνι και κομψά ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.