Αρχική Εκθέσεις 1o HORECA Beer Festival

1o HORECA Beer Festival

Η μπίρα θα καταλάβει εξέχουσα θέση στην 7η HΟRECA καθώς στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθεί το 1ο Festival Μπίρας με στόχο την ανάδειξη του προϊόντος και την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου σε ότι αφορά στην μπίρα και την θέση της στην αγορά των ποτών.
 
HORECA Beer Festival είναι η επίσημη ονομασία του event και θα διεξαχθεί παράλληλα με την έκθεση ΗORECΑ  από 4- 7 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.
 
Για 4 ολόκληρες μέρες η μπίρα -το πλέον δημοφιλές και ανερχόμενο αλκοολούχο ποτό της εποχής- θα βρεθεί στο επίκεντρο ενός πρωτοποριακού φεστιβάλ, που στόχο έχει να ενημερώσει σωστά και υπεύθυνα όλους τους επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης για τα διαφορετικά είδη και τα γευστικά χαρακτηριστικά τους, τις τεχνικές του σωστού σερβιρίσματος (για draft και μπουκάλι), τους αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς αλλά και να παρουσιάσει πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής με μπίρα!
 
 
Το πρόγραμμα του 1oυ ΗORECA Βeer Festival θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
 
            . Ειδικά σεμινάρια γευσιγνωσίας για τους επαγγελματίες του κλάδου
            . Κατάρτιση της σωστής λίστας για μπίρες
            . Γευστικά ταιριάσματα μπίρας και εδεσμάτων – Beer & Food pairing
            . Γευστικές δοκιμές διαφορετικών ειδών μπίρας
            . Τυφλές δοκιμές – διαγωνισμοί
            . Μαγειρική με μπίρα
            . Παρουσιάσεις νέων brands
Δημοσιογράφοι γεύσης, γευσιγνώστες,  chefs, παραγωγοί μπίρας θα πλαισιώσουν το τετραήμερο πρόγραμμα του festival ενώ οι επισκέπτες του θα είναι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και αναψυχής, F & B managers ξενοδοχείων και gourmet εστιατορίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.