Αρχική Airlines News Το Boeing 787 Dreamliner λαμβάνει πιστοποίηση από την FAA και EASA

Το Boeing 787 Dreamliner λαμβάνει πιστοποίηση από την FAA και EASA

Το Boeing 787 Dreamliner λαμβάνει πιστοποίηση από την FAA και EASA Η Boeing έλαβε πιστοποίηση για το νέο 787 Dreamliner από την αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) κατά τη διάρκεια τελετής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Everett, Washington.

FAA διαχειριστής Randy Babbitt παρουσίασε το πιστοποιητικό τύπου των ΗΠΑ, η οποία επιβεβαιώνει ότι το 787 έχει ελεγχθεί και διαπιστώθηκε ότι πληρεί όλους τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς, στον 787 αρχηπηλότο Mike Carriker και 787 Αντιπρόεδρος και Chief Project Engineer Mike Σίνετ, οι οποίοι έχουν εργάστηκαν για το πρόγραμμα από την ημέρα που άρχισε.

Babbitt παρέσωσε το τροποποιημένο πιστοποιητικό παραγωγής 700 στον John Cornish, vice president of 787 Final Assembly & Delivery, και Barb O’Dell, vice president of Quality για το πρόγραμμα 787. Το πιστοποιητικό παραγωγής προσθέτει το 787 στον κατάλογο των συστημάτων παραγωγής Boeing Commercial Airplane που έχουν βρεθεί να είναι συμβατά με όλους τους ομοσπονδιακούς κανονισμούς.

Ο Πρόεδρος Boeing Commercial Airplanes και Διευθύνων Σύμβουλος Jim Albaugh είπε: «Η πιστοποίηση είναι ένα ορόσημο που επικυρώνει όσα έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο από τότε που αρχίσαμε να μιλάμε για αυτό το αεροπλάνο. Το αεροπλάνο αυτό ενσαρκώνει τις ελπίδες και τα όνειρα του καθενός που είχε την τύχη να εργασθεί σε αυτό. Τα όνειρά τους τώρα γίνονται πραγματικότητα. “

Patrick Goudou, Εκτελεστικός Διευθυντής του EASA, παρέδωσε στον Dan Mooney, vice president of 787-8 Development, και στον Terry Beezhold, πρώην αρχηγός του 787 Airplane Level Integration Team, το European Type Certificate για το 787.

Scott Fancher, vice president και γενικός διευθυντής για το πρόγραμμα 787 δήλωσε «Αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο αεροπλάνο. Από τα προηγμένα υλικά και καινοτόμες τεχνολογίες για την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών και ασυναγώνιστη οικονομία, το 787 είναι πραγματικά ένα αεροπλάνο που θα αλλάξει τα πράγματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.