Home Βραβεία Το «Αιγιαλός» στη Σαντορίνη κατέκτησε τη διάκριση «Fodor’s choice 2011»

Το «Αιγιαλός» στη Σαντορίνη κατέκτησε τη διάκριση «Fodor’s choice 2011»

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΙΓΙΑΛΟΣ» ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ «FODOR’S CHOICE 2011»Ο ταξιδιωτικός οδηγός Fodor’s ανακοίνωσε στις 19 Ιουλίου 2011 ότι το ξενοδοχείο Αιγιαλός στη Σαντορίνη συμπεριλήφθηκε στις επιλογές “Fodor’s Choice” για το 2011.  Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το ξενοδοχείο Αιγιαλός ως ηγέτη στο κλάδο του, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ανθρώπινου δυναμικού και εγκαταστάσεών του, αλλά και τη δέσμευση στο να προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο Αιγιαλός
Με απαράμιλλη θέα στην ονομαστή καλντέρα, το ηφαίστειο και το Αιγαίο, ο Αιγιαλός  είναι ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, που αναπτύσσεται σε 16 αυθεντικά παραδοσιακά οικήματα, τα οποία έχουν αναπαλαιωθεί με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση και υψηλή αισθητική.   Το ξενοδοχείο έχει διακοσμηθεί με αυθεντικά έργα τέχνης και συλλεκτικά κομμάτια, ενώ, για τους ενοίκους του, λειτουργεί ένα υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο, με μεσογειακό μενού.
Ο Αιγιαλός (www.aigialos.gr)  βρίσκεται στις παρυφές της καλντέρας και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πιο γαλήνια, ρομαντική και χαλαρωτική γωνιά των Φηρών, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Προϊστορικό Μουσείο Φηρών, το κέντρο της πόλης, βραβευμένα εστιατόρια και αξιοθέατα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.