Αρχική Κύπρος Στη Λακατάμια της Κύπρου τα παιδιά της Καλύμνου

Στη Λακατάμια της Κύπρου τα παιδιά της Καλύμνου

Πρόγραμμα κοινών δραστηριοτήτων Καλύμνου - Λακατάμιας Κύπρου ΑΥΓΟΥΣΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡ 2010 001Την Κυριακή 31 Ιουλίου, 23 παιδιά της Πέμπτης Τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων της Καλύμνου, αναχώρησαν για την Κύπρο.
Τα παιδιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα κοινών δραστηριοτήτων και κοινωνικών ανταλλαγών του Δήμου Καλύμνου σε συνεργασία με τον αδελφοποιημένο Δήμο της Λακατάμιας στην Κύπρο, που υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία  χρόνια.
Θα φιλοξενηθούν σε ειδικό κατασκηνωτικό – ξενοδοχειακό χώρο στην περιοχή «Χανδριά» στην Κύπρο, που λειτουργεί γι’ αυτό το σκοπό με τη συνεργασία του Δήμου της Λακατάμιας και του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Τα παιδιά θα παραμείνουν στην Κύπρο κατά το χρονικό διάστημα από 31/7/2011 έως 10/8/2011 και θα συμμετάσχουν σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες μαζί με συνομήλικα παιδιά της Λακατάμιας, θα περιηγηθούν σε ιστορικά, θρησκευτικά, πολιτισμικά μνημεία σε όλη την Μεγαλόνησο και θα γνωρίσουν από κοντά αρκετές πλευρές της κοινωνικής και δημόσιας ζωής του αδελφοποιημένου δήμου της Λακατάμιας.
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα πραγματοποιείται και με την ευγενική χορηγία της Οργανωτικής Επιτροπής των Special Olympics 2011.
Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τον Κοινωνικό Λειτουργό του Δήμου Καλυμνίων κ. Θεόδωρο Σεργίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.