Αρχική Αεροπορικά Νέα Αναστέλλεται η ένταξη της Air India στη Star Alliance

Αναστέλλεται η ένταξη της Air India στη Star Alliance

Star AllianceΟι αεροπορικές εταιρείες μέλη του δικτύου Star Alliance και η Air India έλαβαν από κοινού την απόφαση της αναστολής της ένταξης της Αir India  στην παγκόσμια αεροπορική συμμαχία.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Air India δεν πληροί ακόμα τις ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής στο δίκτυο, προϋποθέσεις οι οποίες είχαν συμφωνηθεί  και επικυρωθεί με σύμβαση τον Δεκέμβριο 2007.

Μετά από πρόσφατη εξέταση και αξιολόγηση της πορείας της αίτησης  της  Air India, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Ινδικού Υπουργείου Πολιτικής Αεροπορίας, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Star Alliance,   Jaan Albrecht, και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Air India, Arvind Jadhav, η απόφαση περί αναστολής επιβεβαιώθηκε ακολούθως από το Διοικητικό Συμβούλιο της Star Alliance  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance Jaan Albrecht επεσήμανε: ‘Με τη σημερινή συλλογική απόφαση περί αναστολής των προσπαθειών ένταξης επιθυμία μας είναι να συνεισφέρουμε στην ευελιξία της Air India ώστε αυτή να επικεντρωθεί στην παρούσα διαδικασία επανακαθορισμού της στρατηγικής της. Στο πλαίσιο της εν λόγω διαδικασίας οι αεροπορικές εταιρείες μέλη μας θα συνεχίσουν να συνδράμουν την  Air India στις περιπτώσεις όπου αυτό απαιτείται.”

Οι υφιστάμενες διμερείς σχέσεις με τις αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance δεν θίγονται από την απόφαση αυτή, η οποία εξάλλου επιτρέπει τη συζήτηση της ενδεχόμενης ένταξης στην Star Alliance σε μελλοντικό στάδιο, εφόσον οι δύο πλευρές κρίνουν πως οι τότε συνθήκες το επιτρέπουν. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.