Αρχική Airlines News SAS και Aegean ξεκινούν πτήσεις κοινού κωδικού

SAS και Aegean ξεκινούν πτήσεις κοινού κωδικού

aegean airΟι εταιρείες-μέλη της Star Alliance, Aegean Airlines και Scandinavian Airlines ανακοίνωσαν τη Δευτέρα 11, Ιουλίου, συμφωνία συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού.
Επιπλέον, η κοινή εκμετάλλευση πτήσεων θα δώσει τη δυνατότητα στην AEGEAN να προσθέσει την Κοπεγχάγη, το Όσλο και τη Στοκχόλμη ως νέους προορισμούς στο Διεθνές της Δίκτυο. Η εν λόγω συνεργασία θα επιτρέψει εξάλλου στην SAS να προσφέρει πέντε νέες συνδέσεις μέσω Αθήνας: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Κω και Λάρνακα (Κύπρος).

Η SAS πραγματοποιεί 12 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις μεταξύ Κοπεγχάγης και Αθήνας. Η νέα συνεργασία θα προσθέσει ένα ευρύ φάσμα επιλογών πτήσεων μεταξύ SAS και  AEGEAN σε πέντε ευρωπαϊκά αεροδρόμια, καθώς και καλύτερη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη.

Η SAS, από τώρα και στο εξής, θα προσθέσει τα διακριτικά «SK» στις πτήσεις της AEGEAN από Αθήνα προς Χανιά, Ηράκλειο, Κω, Λάρνακα και Ρόδο, καθώς και στις πτήσεις από Αθήνα προς Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι και Ρώμη. Αντίστοιχα, τα διακριτικά της Aegean, «Α3», θα τοποθετηθούν στις πτήσεις της SAS μεταξύ Κοπεγχάγης και Αθήνας, καθώς και σε πτήσεις από Κοπεγχάγη, Όσλο και Στοκχόλμη προς Βρυξέλλες, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι και Ρώμη.

Τα μέλη της υπηρεσίας EuroBonus της SAS θα έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν πόντους σε όλες τις πτήσεις της Aegean Airlines και αντίστοιχα τα μέλη του Miles & Bonus της AEGEAN θα έχουν την δυνατότητα να συλλέγουν μίλια σε όλες τις πτήσεις της SAS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.