Αρχική Εκδηλώσεις H μουσικές του κόσμου ξεσήκωσαν το κοινό του Sani Festival στο Sounds...

H μουσικές του κόσμου ξεσήκωσαν το κοινό του Sani Festival στο Sounds of the World

Sani Festival 2011
Sani Festival 2011

Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο μουσική ενέργεια, από κείνες τις οποίες χρειάζεσαι για να γεμίσεις θετικά συναισθήματα.
Η Μαροκινή τραγουδίστρια Hindi Zahra στις 22/7, σκόρπισε με τους εξαιρετικούς τόνους της φωνής της μηνύματα της soul-folk-jazz μουσικής με έναν μοναδικό τρόπο, οδηγώντας έτσι το κοινό του Sani Festival σε συνεχόμενο χειροκρότημα και επιθυμία για συνεχή encore.
Τόσο η φωνή της όσο και η μουσική της σε παρέσερνε σε ταξίδια του μυαλού και της ψυχής, σου έδινε χαρά καθώς και την πεποίθηση ότι αυτή η καλλιτέχνιδα θα φτάσει πολύ ψηλά.
Η άξια –κατά γενική ομολογία-  διάδοχος της Billie Holiday έδωσε την πρώτη συναυλία της στην Ελλάδα και μία από τις πιο σημαντικές συναυλίες αυτό το καλοκαίρι τις οποίες θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.
Όπως και το εκρηκτικό γκρουπ από το Κεμπέκ De Temps Antan στις 23/7 οι οποίοι ξεσήκωσαν με τη παραδοσιακή μουσική τους, τα μουσικά όργανα και το τραγούδι και παρέσυραν το κοινό σε μία ατμόσφαιρα χαράς και καλοκαιρινού πάρτι. Ήταν πολλοί αυτοί που εξεπλάγην ευχάριστα με τους ήχους του Καναδέζικου γκρουπ και μάλιστα παρασύρθηκαν σε χορό μέχρι το τέλος της συναυλίας. Αυτό άλλωστε έκαναν και οι !DelaDap την Κυριακή 24/7.
Ιδιαίτερα μουσικά ιδιώματα nu gypsy σε συνδυασμό με ηλεκτρονικούς ήχους και παραδοσιακή μουσική διαμόρφωσαν ένα πολύ συναρπαστικό και αρκετά πρωτοποριακό άκουσμα το οποίο οδήγησε σε μία βραδιά που ο κόσμος πέρασε πραγματικά όμορφα.
Καλλιτεχνική  Διευθύντρια: Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.