Αρχική Festival En’Oresi» festival 5, 6 & 7 Αυγούστου

En’Oresi» festival 5, 6 & 7 Αυγούστου

Με φόντο τη μαγική φύση του Καρπενησίου, το «En’Oresi» festival, ένα φεστιβάλ με ….. ορεινό χαρακτήρα, θα φιλοξενηθεί για πρώτη χρονιά στις 5, 6 & 7 Αυγούστου στον καταπράσινο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

«Εν’ Όρεσι» σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά «στα βουνά» και σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι ακριβώς να αναδείξει το φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι. Ο χώρος του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης, διαθέτει όλες εκείνες τις υποδομές που εξασφαλίζουν την πετυχημένη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης, ενώ το πυκνό ελατόδασος που το περιστοιχίζει θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας για τους κατασκηνωτές του festival, αποδεικνύοντας ότι το Καρπενήσι είναι ιδανικός τόπος ξεκούρασης και διακοπών όλες τις εποχές του χρόνου. Το «En’ Oresi» festival, με τη συνδρομή γνωστών ονομάτων της Ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Γιάννης Αγγελάκας, οι Πυξ Λαξ & ο Σωκράτης Μάλαμας, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την πανέμορφη περιοχή του Καρπενησίου και να συμμετάσχουμε σε μία μοναδική γιορτή, όπου το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανά ημέρα ως εξής:

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3
Δείτε πως το σύνολο των τριών (Γιάννης Αγγελάκας, Ντίνος Σαδίκης, Στάθης Αραμπατζής) με όπλα μόνο τη φωνή, ένα μπαγλαμά και μία κιθάρα μπορεί να κλέψει την παράσταση και να σε οδηγήσει σε ντελίριο!

VLASTUR
Electro dub ethnic ήχοι με ambient αποχρώσεις από έναν καταξιωμένο Έλληνα μπασίστα!

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΠΥΞ ΛΑΞ

Οι “πρίγκηπες της Δυτικής όχθης” επτά χρόνια μετά τη διάλυσή τους, αποφάσισαν να έρθουν πάλι κοντά στους χιλιάδες οπαδούς τους και δίνουν περιορισμένο αριθμό συναυλιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα θέλησε να ξαναβρεθεί και πάλι μαζί αλλά και να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, το οποίο τους ακολουθούσε πιστά και σιωπηλά όλα τα χρόνια της απουσίας του. Μια μουσική γιορτή, που θα θυμηθεί τις καλύτερες στιγμές της πορείας των Πυξ Λαξ  και που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και συνεργάτη τους, Μάνο Ξυδούς. Ραντεβού λοιπόν με τους Πυξ Λαξ και στο Καρπενήσι για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Κάθε συναυλία, ένα μίγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοκλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας. Στο τραγούδι θα τον συντροφεύει η  Μαρίνα Δακανάλη

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

11 ευρώ: Γενική είσοδος ανά ημέρα αποκλειστικά για τους κατοίκους του Καρπενησίου
15 ευρώ: Γενική είσοδος ανά ημέρα
 
30 ευρώ: Εισιτήριο τριημέρου με δωρεάν camping

Το camping μέσα στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου κοστίζει 5 ευρώ ανά ημέρα (για όσους δεν είναι κάτοχοι τριήμερου εισιτηρίου)

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr  

Καρπενήσι
ALKYONI TRAVEL AGENCY, Ζηνοπούλου 32, τηλ.22370 22822

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.