Αρχική Airlines News Be Smart, Be Carnaval, only for travel agents

Be Smart, Be Carnaval, only for travel agents

Seychelles-Emirates Holidays
Seychelles has received two tourism awards from Emirates Holidays.

Η Emirates Holidays και το Γραφείο Τουρισμού των Σεϋχελλών, ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους, με σκοπό  την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης των Σεϋχελλών. Το πακέτο  «Be Smart, Be Carnaval» είναι μια κοινή προσπάθεια που πρόσφατα παρουσιάστηκε στους ταξιδιωτικούς πράκτορες  συγκεκριμένων  αγορών.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ταξιδιωτικοί πράκτορες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Μπαχρέιν, το Λίβανο, την Ιορδανία, τη Ρωσία, την Κύπρο, την Ελλάδα και την Τουρκία, οι οποίοι καλούνται να παρακολουθούν τις κρατήσεις τους προς τις Σεϋχέλλες από τις 15 Ιουνίου 2011 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2012. Οι 4 πράκτορες  με τις περισσότερες κρατήσεις, θα επιλεγούν και θα έχουν την ευκαιρία να παραστούν  στο Διεθνές Καρναβάλι των Σεϋχελλών την επόμενη Χρονιά.

Η Emirates Holidays θα διαλέξει 2 νικητές  από χώρες του Περσικού Κόλπου/ Μέσης Ανατολής και 2 νικητές από την Ευρώπη. Οι νικητές, που θα επιλεγούν βάσει συνολικής απόδοσης, θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2012  και θα  απολαύσουν 4 δωρεάν διανυκτερεύσεις στις Σεϋχέλλες, κατά τη διάρκεια του διεθνούς  καρναβαλιού «Seychelles Carnaval International de Victoria».  

Ο Frederic Bardin, Senior Vice President της Emirates Holidays δήλωσε: « Το συγκεκριμένο πρόγραμμα  αποτελεί συνέχεια  της δέσμευσής μας για την προώθηση των Σεϋχελλών, σε όλο το δίκτυο μας. Ποικίλες προσφορές θα ανακοινώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα  για την υποστήριξη του προγράμματος,  που  σκοπό έχει  την προσέλκυση περισσότερων τουριστών στον προορισμό. Οι χώρες που έχουν επιλεγεί, είναι νέες αγορές που έχουν  μεγάλες προοπτικές για το αρχιπέλαγος. Ενισχύουμε  τις προσπάθειες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σύντομο αλλά και μακροπρόθεσμο διάστημα».  

Ο Alain St. Ange, Chief Executive Officer του Γραφείο Τουρισμού των Σεϋχελλών ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που  πραγματοποιούμε το πρόγραμμα αυτό με την Emirates Holidays, που συνεχώς μας υποστηρίζει σε όλες μας τις προσπάθειες. Οι Σεϋχέλλες μπορούν μόνο να επωφεληθούν από το γεγονός ότι αποτελούν κομμάτι του δικτύου  της Emirates Holidays, αφού  είναι μια πολύ σημαντική συνεργασία για μας».

Η Emirates συμμετείχε στο «Διεθνές Καρναβάλι των Σεϋχελλών Victoria» 2011 και υποστήριξε τη μεγάλη αυτή εκδήλωση ενημερώνοντας για τις νέες αγορές που δραστηριοποιείται όπως την Τσεχία την Ισπανία, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία, την Κορέα, την Ιαπωνία και άλλες περιοχές. Τα πολυάριθμα ξενοδοχειακά συγκροτήματα προσφέρουν πολυτελή και ασφαλή, φιλοξενία για οικογένειες και ζευγάρια, συνδυάζοντας πληθώρα δραστηριοτήτων όπως κρουαζιέρες, ξεναγήσεις κλπ.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση 100% στη συχνότητα των πτήσεων μεταξύ του Ντουμπάι και των Σεϋχελλών και μέχρι το τέλος του χρόνου θα πραγματοποιούνται 14 εβδομαδιαίες πτήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.