Αρχική Ξενοδοχεία Agro-chic Special Package

Agro-chic Special Package

Kinsterna Wine στη Μονεμβάσια foto απο Reto GuntliΟι καλοκαιρινές αποδράσεις συνεχίζονται στο βραβευμένο Kinsterna Hotel & Spa στη Μονεμβάσια, αυτή τη φορά όμως με μια ξεχωριστή πρόταση!
Από αρχές Σεπτέμβρη έως και το τέλος Οκτωβρίου, καλοσωρίζουμε την περίοδο συγκομιδής των καρπών από τους αμπελώνες και ελαιώνες του αρχοντικού και σε εορταστική ατμόσφαιρα αναβιώνουμε τις λειτουργίες του κτήματος Kinsterna, έκτασης 60 στρεμμάτων.

Η προνομιακή πρόταση διαμονής, θα σας χαρίσει μια μοναδική βιωματική εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει:

Θεματικό γεύμα 2 ατόμων με βάση το μούστο, ειδικά σχεδιασμένο από τον chef του αρχοντικού
Limited edition σταφυλοθεραπεία σώματος στο ατμοσφαιρικό Kinsterna Spa, για 2 άτομα
Δοκιμή της τριλογίας των κρασιών Kinsterna στο κελάρι του αρχοντικού
Τιμή από 165€ (από Δευτέρα έως Πέμπτη) & 220€ (από Παρασκευή έως Κυριακή) ανά διανυκτέρευση, ανά classic double δωμάτιο. Το προνομιακό πακέτο διαμονής, ισχύει για ελάχιστη κράτηση 2 διανυκτερεύσεων,  για περιορισμένο αριθμό δωματίων, έως 31/10/2011 και περιλαμβάνει τις παραπάνω υπηρεσίες για 2 άτομα, πλούσιο a la carte πρωινό και όλους τους νόμιμους φόρους. Οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Για κρατήσεις άνω των 2 δωματίων,  ισχύει επιπλέον έκπτωση 10% στις ανωτέρω τιμές.

Σεπτέμβριος:
01-22/09: Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους ιδιωτικούς αμπελώνες του Kinsterna, να συμμετάσχουν στην διαδικασία του τρύγου αλλά και στο πάτημα των σταφυλιών στο ειδικά διαμορφωμένο πατητήρι.
23-25/09: Η γευστική δοκιμή του εξαιρετικού οίνου ΠΟΠ Μαλβάζια-Μονεμβάσια, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία!
Το εξαιρετικής ποιότητας και φήμης κρασί, αλλά και οι οίνοι Kinsterna (λευκός, ροζέ, ερυθρός) προέρχονται από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται στους ιδιωτικούς αμπελώνες του αρχοντικού, ενώ η παραγωγή και εμφιάλωσή τους πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Οινοποιητική Μονεμβάσιας, Γ. Τσιμπίδη.

Οκτώβριος:
14-16/10 & 21-23/10: Η αυλαία των δραστηριοτήτων του Οκτωβρίου, ανοίγει με την απόσταξη τσίπουρου από τα στέμφυλα στον παλιό οθωμανικό άμβυκα.
28-30/10: Καλοσωρίζουμε την περίοδο συγκομιδής των ελιών, όπου οι επισκέπτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πάτημα των ελιών στο πέτρινο υποκίνητο λιοτρίβι ακολουθώντας την παραδοσιακή μέθοδο για την παραγωγή αγουρέλαιου. Η μοναδική εμπειρία θα ολοκληρωθεί με γευστική δοκιμή ελαιολάδου, σε συνδυασμό με μικρές γευστικές εκπλήξεις από τον chef του αρχοντικού.

01/09-31/10: Κάθε σαββατοκύριακο ψήνουμε χειροποίητο ζυμωτό ψωμί στον παραδοσιακό πέτρινο ξυλόφορυνο. Καθημερινά, παρέχεται επίσης η δυνατότητα για ποικίλες δραστηριότητες, όπως βόλτα με το άλογο, ποδηλασία ή πεζοπορία στα σηματοδοτούμενα μονοπάτια (Ε33).

Η φωτογραφία είναι του Reto Guntli

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.