Αρχική General Το ξενοδοχείο Voras Resort Νο.1 Mountain Retreat

Το ξενοδοχείο Voras Resort Νο.1 Mountain Retreat

VorasResortσύμφωνα με την ψήφο των αναγνωστών της ελληνικής έκδοσης του Conde Nast Traveller

To ξενοδοχείο VORAS RESORT που βρίσκεται στο Καιμακτσαλάν, στο νομό Πέλλας, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, απέσπασε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μια ακόμα σημαντική διάκριση. Τα “Βραβεία Κοινού 2010”, που διοργανώθηκαν από την ελληνική έκδοση του Conde Nast Traveller των εκδόσεων Λυμπέρη, ανέδειξαν το Voras Resort Hotel & Spa «Δημοφιλέστερο» στην κατηγορία «Mountain Retreats». Τα βραβεία διοργανώνονται από το ελληνικό Condé Nast Traveller, ένα περιοδικό το οποίο είναι σημείο αναφοράς για όλους τους ταξιδιώτες με άποψη, παγκοσμίως. Τα Condé Nast Traveller Awards, τα οποία διεθνώς έχουν ιστορία δεκαετιών, εξελίσσονται σε ορόσημο και για την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε με μια λαμπρή τελετή, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στο Grand Resort Lagonissi, όπου παρευρέθηκε πλήθος εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς, αλλά και σημαντικοί εκπρόσωποι κρατικών φορέων, όπως ο υφυπουργός τουρισμού κ.Νικητιάδης.

“Η βράβευση από το Conde Nast Traveller, για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι εξαιρετικά σημαντική για το ξενοδοχείο Voras Resort και αποτελεί αναγνώριση της προσήλωσής στην ποιότητα και των προσπαθειών μας για άριστη εξυπηρέτηση από τους πιο σημαντικούς και αυστηρούς κριτές, τους επισκέπτες μας” δήλωσε η Χριστίνα Δηματάτη, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κατά την παραλαβή του βραβείου.  
 
Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι το ξενοδοχείο Voras Resort βρέθηκε ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών του Conde Nast Traveller σε άλλες τρεις κατηγορίες:

Νο.5 Ξενοδοχείο στην Ελλάδα στην Κατηγορία “Spa Hotels”

 
No.6 Ξενοδοχείο στην Κατηγορία “Ξενοδοχείο Βόρειας Ελλάδας”
 
Νο.7 Ξενοδοχείο στην Ελλάδα σε όλες τις Κατηγορίες   
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.