Αρχική Ξενοδοχεία ΤΑ SOFITEL ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΤΑ SOFITEL ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΤΑ SOFITEL ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Στις 21 Ιουνίου 2011 όλα τα Sofitel έγιναν προσωρινά «πρεσβευτές» της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.
Η Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Γαλλία στις 21 Ιουνίου 1982, την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο, αλλά σύντομα εξαπλώθηκε. Σήμερα, είναι μία ετήσια, παγκόσμια, ενωτική εκδήλωση. Είναι φυσικό για τα Sofitel, την παγκόσμια Γαλλική μάρκα ξενοδοχείων, να βοηθήσουν στον εορτασμό αυτής της σημαντικής πολιτισμικής εκδήλωσης σε όλο τον κόσμο.

Από το Παρίσι στην Ουάσιγκτον, την Μελβούρνη, το Μπουένος Άιρες και το Μαρακές, τα Sofitel σε πέντε ηπείρους έλαβαν μέρος στο πάρτυ συνδυάζοντας με φυσικότητα την Γαλλική κομψότητα και την τοπική κουλτούρα.

Ένας σολίστ πιάνου στο λόμπι, μία μικρή συναυλία στο μπαρ, ένα συγκρότημα τζαζ μουσικής κοντά στην πισίνα…κάθε ξενοδοχείο προσέφερε την δική του θεματική εκδήλωση ως φόρο τιμής στην μουσική. Παρακάτω αναφέρονται κάποια παραδείγματα.

Ευρώπη

Sofitel Athens Airport (Ελλάδα) – Το ξενοδοχείο γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καλωσορίζοντας τους πελάτες του με μία τριμελή Ελληνική ορχήστρα, ποτό υποδοχής και καναπέ, προσθέτοντας Ελληνικό χρώμα σε μία ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα. Η ορχήστρα απαρτιζόταν από τον Προκόπη Ρίζο στα φωνητικά, τον Δημήτρη Παραρά στο synthesizer, και τον Νικόλαο Δαλδαβάνη στο μπουζούκι.

Sofitel Rome Villa Borghese (Ιταλία) – Η εκδήλωση εορτάστηκε στην φημισμένη ταράτσα του ξενοδοχείου, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την καλύτερη θέα της Ιταλικής πρωτεύουσας. Ο DJ Hoffman και η Karine Chenaf ανέλαβαν το μουσικό πρόγραμμα ενώ ο Federico Tomasselli δημιουργούσε μία επιλογή από πρωτότυπα κοκτέιλ. 

Ασία – Ειρηνικός Ωκεανός

Sofitel Sydney Wentworth (Αυστραλία) – Το ξενοδοχείο θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος όλη την εβδομάδα. Κάθε απόγευμα, ασπρόμαυρα στιγμιότυπα θα προβάλλονται στο λόμπι ενώ η Γαλλική τζαζ ορχήστρα “C’est si bon” θα ερμηνεύει τραγούδια των μεγαλύτερων προτύπων όπως η Edith Piaf, ο Yves Montand και τα λοιπά.

Αμερική

Sofitel Buenos Aires Arroyo (Αργεντινή) – Συνδυάζοντας τις μουσικές κουλτούρες της Γαλλίας και της Λατινικής Αμερικής, το ξενοδοχείο προσκάλεσε τους πελάτες του να εξερευνήσουν 3 μουσικές ατμόσφαιρες: έναν τραγουδιστή που συνοδευόταν από έναν πιανίστα στο Café Arroyo, έναν αρπιστή στο εστιατόριο Le Sud και ένα αφιέρωμα στο tango στο λόμπι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.