Αρχική Tourism Σαντορίνη, Διπλή πρωτιά

Σαντορίνη, Διπλή πρωτιά

SantoriniΤην πρωτιά στις προτιμήσεις των αναγνωστών τόσο της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού “Conde Nast Traveler” όσο και του αμερικανικού περιοδικού “Travel and Leisure” κατέκτησε φέτος η Σαντορίνη.
«Είμαστε περήφανοι που Έλληνες και Αμερικανοί αναγνώστες των δύο έγκυρων περιοδικών κατατάσσουν το νησί μας στην κορυφή των προτιμήσεών τους», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ν. Ζώρζος και πρόσθεσε:
«Η περηφάνια αυτή αντανακλά σε όλους τους κατοίκους της Σαντορίνης, που με τον επαγγελματισμό τους δικαιώνουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών αυτού του προικισμένου από τη φύση τόπου, τον οποίο όλοι μαζί με ευλάβεια υπηρετούμε».
«Στους δύσκολους καιρούς που περνάει η πατρίδα μας – κατέληξε ο κ. Ζώρζος – τέτοιες διακρίσεις αποδεικνύουν ότι η βαριά μας βιομηχανία, με πρωτοπόρο τη Σαντορίνη, όχι μόνο αντέχει στην ύφεση, αλλά δίνει και ελπίδες για αναπτυξιακές προοπτικές τόσο στα άμεσα όσο και στα συμπληρωματικά επαγγέλματα του τουρισμού.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.