Αρχική Hotels Μεγάλα βραβεία για τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη από το περιοδικό Condé Nast...

Μεγάλα βραβεία για τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη από το περιοδικό Condé Nast Traveller

OLYMPIA RIVIERA THALASSOΠερισσότερες διακρίσεις, σε ελληνικό έδαφος αυτή τη φορά, απέσπασαν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, ενώ σημαντικά βραβεία απονεμήθηκαν στα ξενοδοχεία Grecotel – Classical Hotels σε επιλεγμένες κατηγορίες.

Υπογραμμίζεται ότι, στη ψηφοφορία του θεσμού «Condé Nast Traveller Awards», που διοργανώνει για 2η χρονιά στην Ελλάδα το περιοδικό Condé Nast Traveller των εκδόσεων Λυμπέρη, οι αναγνώστες του περιοδικού ανέδειξαν:

το EVA PALACE «Κορυφαίο σε βαθμολογία» στην κατηγορία «Ξενοδοχεία Ιόνιου»
το  LAΚOPETRA BEACH «Κορυφαίο σε βαθμολογία» στην κατηγορία «Family Hotels»
το OLYMPIA RΙVIERA THALASSO «Κορυφαίο σε βαθμολογία» στην κατηγορία «Spa Hotels» και «Δημοφιλέστερο» στην κατηγορία «Family Hotels»
το CORFU IMPERIAL «Δημοφιλέστερο» στην κατηγορία «Ξενοδοχεία Ιόνιου»
το LARISSA IMPERIAL «Δημοφιλέστερο» στην κατηγορία «Ξενοδοχεία Κεντρικής Ελλάδας»
το ΜΑΚΕDΟΝΙΑ PALACE «Δημοφιλέστερο» στην κατηγορία «Ξενοδοχεία Βόρειας Ελλάδας»

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Grand Resort Lagonissi σε μια λαμπρή τελετή.

Υπενθυμίζεται ότι, η ελληνική έκδοση του Condé Nast Traveller, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές της επιτυχημένης διοργάνωσης σε Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία, διοργάνωσε για πρώτη φορά τα “Βραβεία Κοινού 2009”, με στόχο να καθιερωθούν ως ο μοναδικός θεσμός στην Ελλάδα, που επιβραβεύει όσες τουριστικές επιχειρήσεις υπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελληνικό τουρισμό, λειτουργώντας ταυτόχρονα και ως πρεσβευτές του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.