Αρχική General Δημιουργία μονάδων φαρμακευτικής υποστήριξης του ΟΚΑΝΑ σε δημόσια Νοσοκομεία

Δημιουργία μονάδων φαρμακευτικής υποστήριξης του ΟΚΑΝΑ σε δημόσια Νοσοκομεία

Α. LoverdosΕυρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 14, Ιουλιου, στο Υπουργείο Υγείας με φορείς και Δημάρχους και θέμα τη Δημιουργία θεραπευτικών μονάδων φαρμακευτικής υποστήριξης του ΟΚΑΝΑ σε δημόσια Νοσοκομεία.
Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και η άρνηση των περισσοτέρων δημοτικών διαμερισμάτων να λειτουργήσουν στα Τοπικά Δημόσια Νοσοκομεία , θεραπευτικές μονάδες φαρμακευτικής υποστήριξης του ΟΚΑΝΑ.
Συγκεκριμένα ο κ. Καμίνης τόνισε πως “Υπάρχει η δυσπιστία πάντοτε των κατοίκων, εγγενής δυσπιστία στους ανθρώπους πάντοτε που φοβούνται μια αλλαγή, αλλά εδώ πέρα επειδή δεν έχει εξηγηθεί αυτό, η δυσπιστία είναι διπλή και τριπλή γιατί συνολικά έχει χάσει την αξιοπιστία του και το πολιτικό μας σύστημα. Οπότε δεν πιστεύει τον Υπουργό του, δεν πιστεύει τον Δήμαρχό του, δεν πιστεύει τον Διοικητή του Νοσοκομείου ο κάτοικος, δεν πιστεύει κανέναν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, του Δημοτικού Νοσοκομείου, είχε τη γενναιότητα να πάρει την απόφαση, η αντίδραση είναι τρομακτική. Το Δημοτικό Διαμέρισμα ομόφωνα πήρε απόφαση να μη γίνει.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο ξεσηκώθηκαν και η αντιπολίτευση, και όπως είπατε, επειδή διατρέχει οριζόντια το θέμα της παρεξήγησης των ναρκωτικών, όλα τα πολιτικά κόμματα και μέλη της δικής μου της παράταξης, και έχουν ξεσηκωθεί όλοι και λένε «θα το δεχθούμε εφόσον θα το δεχθούν και άλλοι», γιατί μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι, τρία νοσοκομεία έχουν δεχθεί να δημιουργηθούν τμήματα του ΟΚΑΝΑ. Αυτή είναι η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.
Σας το λέω αυτό εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας και την πρωτεύουσα της χώρας και το καταλαβαίνετε. Είναι θέμα όχι μιας απλής αλληλεγγύης. Είναι πιστεύω και πατριωτικό καθήκον αυτό το βάρος να το μοιραστούν όλοι και θα δουν τελικά ότι δεν είναι βάρος.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.