Αρχική Τουρισμός Ελληνο-ισραηλινός τουρισμός για Κινέζους

Ελληνο-ισραηλινός τουρισμός για Κινέζους

GeroulanosΣύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο κ. Π. Γερουλάνος στην Ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ
Υπάρχει ένας Ισραηλινός επιχειρηματίας που αγοράζει ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει αποκλειστικά Κινέζους τουρίστες!

Επίσης ο κ. Γερουλάνος τόνισε πως

Η συνεργασία με τους Ισραηλινούς είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Στην αναζήτηση νέων αγορών εντοπίσαμε τη Σερβία, τη Ρωσία και την Κίνα, και σε αυτό το σημείο υπεισέρχονται οι ισραηλινές τουριστικές επιχειρήσεις. Δημιουργήσαμε σπουδαία πράγματα μαζί – για παράδειγμα, ένα κοινό τουριστικό πακέτο από την Κίνα προς την Ιερουσαλήμ και το Τελ Αβίβ και από εκεί στην Αθήνα και στην Ακρόπολη και σε άλλα επιλεγμένα σημεία.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι “H Ελλάδα έχασε ένα σημαντικό μερίδιο του παραδοσιακού τουρισμού από τη Γερμανία και τη Βρετανία, 8% από έκαστη, κάτι που οφείλεται σε διάφορα τραυματικά γεγονότα – η πυρκαγιά σε τράπεζα της Αθήνας που έφερε ένα βαρύ φορτίο αίματος· η ηφαιστειακή στάχτη [από την Ισλανδία] που καθήλωσε τις πτήσεις τσάρτερ· και η οικονομική κρίση. Έτσι υπάρχει επείγουσα ανάγκη αναδιοργάνωσης και ανοίγματος σε νέες τουριστικές αγορές, και φέτος μόνο, 400.000 Ισραηλινοί έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα, οι περισσότεροι πήγαν στα μεγάλα νησιά, αλλά και Δεκάδες χιλιάδες επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη. “

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. O KINEZIKOΣ TOYΡIΣMOΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗ, ΝΗΣΙΑ BOUQUET, MALAYSIA, INDIAN LAKES, κλπ, και καλό θα ήταν να προσεχθεί σε μια βάση στρατηγικού σχεδιασμού τουλάχιστον 5ετίας… Τώρα που μπαίνει το θέμα ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ, ΠΙΕΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ…
    EΡΩΤΗΣΗ: ΤΜΗMA ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ESPIONAGE ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.