Αρχική Τουρισμός Ανάλυση της πορείας της τουριστικής κίνησης 2001-2011

Ανάλυση της πορείας της τουριστικής κίνησης 2001-2011

Αλέξης ΧατζηδάκηςΜε μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αλέξη Χατζηδάκη, προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τουριστικών Εγκαταστάσεων Μελετών και Επενδύσεων ΕΟΤ, με τίτλο «Ανάλυση της πορείας της τουριστικής κίνησης 2001-2011».
Πρόκειται για μια έκδοση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού που έχει στόχο να αποτελέσει ένα ωφέλιμο και εύχρηστο εργαλείο ανάλυσης του ελληνικού τουρισμού.
Ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, κ. Γιώργος Κολέτσος ευχαρίστησε και συνεχάρη, κατά το σύντομο χαιρετισμό του, τον κ. Αλέξη Χατζηδάκη για την αξιόλογη προσπάθεια, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό ο Οργανισμός να στηρίζει τέτοιες ενέργειες Το βιβλίο προλόγισαν οι κ.κ. Γεράσιμος Ζαχαράτος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πάτρας και ο κ. Ζαχαρίας Δεμαθάς καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κυρία Κωνσταντίνα Μπέη, δημοσιογράφοι, φίλοι και συνάδελφοι του συγγραφέα κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.