Αρχική Culture To Ράλλυ Ακρόπολις με παιδική ματιά

To Ράλλυ Ακρόπολις με παιδική ματιά

Όσοι βρέθηκαν στο χώρο του Michelin Service Park στο Λουτράκι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια ιδιαίτερη έκθεση ζωγραφικής. Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του αγώνα, οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Λουτρακίου, των Αγίων Θεοδώρων και της Περαχώρας κλήθηκαν να αποτυπώσουν σε μια ζωγραφιά το Ράλλυ Ακρόπολις έτσι όπως οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 130 μαθητές, ενώ τα έργα τους αξιολογήθηκαν από επιτροπή αποτελούμενη από σχολικούς εκπαιδευτές και μέλη της Οργάνωσης του Ράλλυ Ακρόπολις. Οι 12 καλύτερες ζωγραφιές εκτίθενται στο Michelin Service Park, όπου στις 19:00 ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, θα βραβεύσει τους 3 νικητές, οι οποίοι, επιπλέον, θα λάβουν αναμνηστικά δώρα.

Οι 12 ζωγραφιές που έχουν επιλεχθεί θα αποτελέσουν το περιεχόμενο ειδικού ημερολογίου του Δήμου και του Ράλλυ Ακρόπολις για το 2012.

1o βραβείο: Χάρης Πιπέρος    1ο Δημοτικό σχολείο Λουτρακίου
2o βραβείο: Παναγιώτης Μπάνος    2ο Δημοτικό σχολείο Λουτρακίου
3o βραβείο: Περικλής Σιούτης    1ο Δημοτικό σχολείο Λουτρακίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.