Αρχική Culture ATHENS FRINGE FESTIVAL «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

ATHENS FRINGE FESTIVAL «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

athens fringe festivalΆμεση και εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κοινού στο Athens Fringe Festival από την πρώτη κιόλας ημέρα. Κυρίως παρούσα η νεολαία με την τρυφερή καρδιά της και το αγύριστο κεφάλι που δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο. Αποτέλεσμα η πόλη κερδίζει σε ζωντάνια και ομορφιά. Στο ερώτημα δημοσιογράφου «υπάρχει κάποιος να υπερασπιστεί το κέντρο της Αθήνας;», το κοινό καταλαβαίνει πάντα αν πράγματι υπερασπίζεσαι μια ιδέα και αν μπορείς να την πραγματοποιήσεις. Το Athens Fringe Festival συνεχίζει να υπερασπίζεται την πόλη.
Δείτε

Performances στο διώροφο κόκκινο λεωφορείο
Παρεμβαίνουν για δεύτερη ημέρα στις ευαίσθητες περιοχές της πόλης. Μια ομάδα καλλιτεχνών (Paracoon) προσπαθούν να ορίσουν μια ιδέα (έρωτας, χαρά, κίνηση, γνώση) και στο τέλος έχει επιτευχθεί μια πρόοδος, να ωθήσουν τους πολίτες να αισθανθούν αλλιώς, να χαμογελάσουν. Ο κόσμος του ευτυχισμένου ανθρώπου είναι διαφορετικός από τον κόσμο του δυστυχισμένου, έστω κι αν είναι ο ίδιος.
Τεχνόπολις, «Ερωτευμένος τίγρης»
Πολύ κόσμο μαζεύει γύρω του ο ερωτευμένος τίγρης και το μυστικό του. Κατέβηκε από τα σαλόνια της Διονυσίου Αεροπαγίτου και προαγγέλλει, «ο τίγρης δεν αλλάζει βούλες επειδή συνάντησε στο δρόμο του ένα γατουλάκι». Το μυστικό είναι να αντέχεις. Κρίση; Είμαστε ευλογημένοι να τυραννιόμαστε. Τουλάχιστον είμαστε ερωτευμένοι.
Τεχνόπολις, Video Art
Ελάτε να χαθείτε στο μαγικό λαβύρινθο των Homo Ludens και να περπατήσετε στους χώρους που λειτουργούν ως τόποι συναλλαγής μεταξύ του μέσα «τέχνη» και του έξω «ζωή». 
Τεχνόπολις, Lomography
Η Ελληνική Κοινότητα Λομογράφων παρουσιάζει το πρώτο Lomography Wall. Πρωτότυπη παρουσίαση και ένα τεράστιο χαμόγελο που σχηματίζουν δεν φτάνει να χωρέσει τους fans αυτής της πρωτοποριακής εγκατάστασης.
@Ρουφ
Η ομάδα «ΧΑ» πιάνει στα δίχτυα της τα αστέρια του ουρανού. Η παράσταση «Αστραξίδι» αφηγείται ένα μυθιστόρημα όπου οι ηθοποιοί, σχηματίζοντας εικόνες γεμάτες χιούμορ και φαντασία,  συνδέουν το μαγικό με την πραγματικότητα και σας κατεβάζουν μαγικά τα αστέρια του ουρανού στην αγκαλιά σας.
Οι «Αλλαχού» – χορός
Κομμάτια του εαυτού μας, κομμάτια της ψυχής μας, κομμάτια της ζωής μας.
Underjoyed – ροκ συγκρότημα
Συνδυασμός alternative, garage και blues. Εξαιρετικό πάντρεμα με κλασσικό ήχο της ροκ με σύγχρονα στοιχεία.
Little trip to heaven – rock dream pop
Εξυψώνουν τα συναισθήματα των ανθρώπων στον παράδεισο με ατμοσφαιρικές μελωδίες. Αποκλειστικά ξεχωριστή μουσική για το Athens Fringe Festival. Μαγική ατμόσφαιρα.
Βρυσάκι, Πλάκα
Με έντεχνο ελληνικό και με θέα τον Παρθενώνα σε ένα μυστηριακό ατμοσφαιρικό εφέ ταξίδεψαν χθες σε ένα κόσμο μαγικό όσοι βρέθηκαν εκεί. Καθαρά παραδοσιακό ζήτημα στον παράδεισο αυτό της Πλάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.