Αρχική Airlines News Τεντούρα και Μαστίχα Χίου στις πτήσεις της Olympic Air

Τεντούρα και Μαστίχα Χίου στις πτήσεις της Olympic Air

Business on BoardH Olympic Air γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρία που προσφέρει σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού τα παραδοσιακά ελληνικά ηδύποτα Τεντούρα και Μαστίχα Χίου. Τα ηδύποτα αυτά θα προσφέρονται στους επιβάτες των θέσεων της business class, από την Παρασκευή 3 Ιουνίου, αφού ολοκληρωθεί το σερβίρισμα του φαγητού. Τα χωνευτικά λικέρ θα προσφέρονται σε ειδικά γυάλινα ποτηράκια (σφηνάκια) ακριβώς με τον τρόπο που τα απολαμβάνει κανείς σε ένα εστιατόριο μετά το γεύμα. Στόχος της Olympic Air, με αυτή την νέα πρωτοβουλία, είναι η προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, σε συνδυασμό με την πιο ολοκληρωμένη αλλά και πρωτότυπη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Την εξυπηρέτηση που απολαμβάνει ο επιβάτης μόνο στην business class της Olympic Air.

Η Τεντούρα είναι το παραδοσιακό ηδύποτο της Πάτρας, η προέλευσή της ανάγεται στον 15ο αιώνα και παρασκευάζεται από απόσταγμα κανέλλας και γαρύφαλλου. Το λικέρ «Μαστίχα Χίου» παράγεται τοπικά στη Χίο από τα «θαυματουργά δάκρυα» του μαστιχόδεντρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.