Αρχική Companies Ο Cyril Manguso νέος Γενικός Διευθυντής στο Sofitel Athens Airport

Ο Cyril Manguso νέος Γενικός Διευθυντής στο Sofitel Athens Airport

sofitel athens airport
Ο Cyril Manguso με τον Gilles Attias
Το Sofitel Athens Airport διοργάνωσε, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, κοκτέιλ πάρτυ 5 αστέρων στην αίθουσα Callisto του ξενοδοχείου αναγγέλλοντας συγχρόνως την αποχώρηση του πρώην Γενικού Διευθυντή, του κυρίου Gilles Attias που κατείχε την θέση από το 2004, και την άφιξη του νέου Γενικού Διευθυντή, του κυρίου Cyril Manguso.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, από τον τουριστικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και από την γαλλική κοινότητα της Ελλάδας, σε μία ιδιαίτερη βραδιά υπό τον φωτισμό από αστέρια Swarovski. Τον χώρο επίσης διακοσμούσαν συνθέσεις λουλουδιών τοποθετημένες διακριτικά στον χώρο.

Την βραδιά άνοιξε ο κύριος Γιώργος Σταύρου, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, ο οποίος ευχαρίστησε τον κύριο Gilles Attias για την ως τώρα συνεργασία τους και καλωσόρισε τον κύριο Cyril Manguso στην οικογένεια του Sofitel Athens Airport. Ανέφερε επίσης, με υπερηφάνεια πως φέτος το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport κλείνει τα 10 χρόνια επιτυχής λειτουργίας του.

Ο κύριος Gilles Attias αποχαιρέτησε συνεργάτες και φίλους του και δήλωσε βαθιά συγκινημένος που θα πρέπει να τους αποχωριστεί ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την άψογη συνεργασία. Παρόλα αυτά διευκρίνισε πως θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του στην Accor Ελλάδας και Ισραήλ. Από την άλλη πλευρά, ο κύριος Cyril Manguso απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους καλεσμένους και ευχήθηκε να έχουν ένα καλό ξεκίνημα συνεργασίας και να του δοθεί η ευκαιρία να τους γνωρίσει όλους προσωπικά.

Ο κύριος Cyril Manguso εργάζεται στην οικογένεια του Ομίλου Accor από τον Ιούνιο του 1995 και κατέχει σημαντική εμπειρία στα ξενοδοχεία του Ομίλου. Έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις στα ξενοδοχεία Sofitel Luxembourg, Novotel Metz Hauconcourt, Mercure Grand Hotel Alfa Luxembourg, Mercure Créolia Saint-Denis La Réunion, Novotel Troyes Aéroport, και τα τελευταία 3 χρόνια στο Mercure Warszawa Fryderyk Chopin ως Γενικός Διευθυντής. Έχει γαλλική υπηκοότητα και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Μιλά τέλεια Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, καθώς και λίγα Ισπανικά, Ολλανδικά και Πολωνικά.