Αρχική Companies Οι Αμπελώνες Ζαχαριά στη Microsoft

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά στη Microsoft

Zaharias wineryΟι Αμπελώνες Ζαχαριά συμμετείχαν την Παρασκευή 3/6/2011 στην ημερίδα επιχειρηματικότητας της Microsoft hellas και της CGSoft, στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής των Αμπελώνων Ζαχαριά Δρ. Όθωνας Ζαχαριάς παρουσίασε το καινοτομικό προϊόν “Thesis.net Winery”, το μοναδικό ελληνικό ERP σύστημα σχεδιασμένο για οινοποιεία, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Σύγχρονη Εταιρεία Πληροφορικής CGSoft ΕΠΕ.
Οι Αμπελώνες Ζαχαριά δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα και στην καινοτομία, ενσωματώνοντας ήδη 3 διδάκτορες από κορυφαία Ελληνικά Πανεπιστήμια στο δυναμικό τους.
Το “Thesis.net Winery” αναπτύχθηκε για λογαριασμό των Αμπελώνων Ζαχαριά από την CGSoft ΕΠΕ. Το εν λόγω σύστημα εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη διαχείριση και παρακολούθηση της παραγωγής, της εμπορίας και της προώθησης των προϊόντων ενός οινοποιείου, εξασφαλίζοντας άμεση αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του κόστους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.