Αρχική Airlines News Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σκιάθος από 1η Ιουλίου

Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σκιάθος από 1η Ιουλίου

skiathosΈνα νέο, καλοκαιρινό δρομολόγιο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των κατοίκων της συμπρωτεύουσας, εγκαινιάζει η Olympic Air: Aπό την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου 2011, η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται απευθείας με τη Σκιάθο με τις πτήσεις ΟΑ868 και ΟΑ869.

Οι πτήσεις θα γίνονται τρείς φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή.  H πτήση ΟΑ868 θα αναχωρεί κάθε Παρασκευή και Κυριακή από Θεσσαλονίκη στις 19:40 με άφιξη στη Σκιάθο στις 20:30, ενώ κάθε Δευτέρα θα αναχωρεί από τη συμπρωτεύουσα στις 17:10 με άφιξη στη Σκιάθο στις 17:50. Aντίστοιχα η πτήση ΟΑ869 θα αναχωρεί κάθε Παρασκευή και Κυριακή από τη Σκιάθο στις 18:25 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 19:15, ενώ κάθε Δευτέρα θα αναχωρεί από το νησί στις 16:00 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 16:45.

Είναι η πρώτη φορά που αεροπορική εταιρία προσφέρει στο επιβατικό κοινό απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το νησί της Σκιάθου, με τακτικές προγραμματισμένες πτήσεις. Με το νέο δρομολόγιο ενισχύεται σημαντικά η τουριστική κίνηση προς όλες τις Βόρειες Σποράδες, δεδομένου ότι η Σκόπελος και η Αλόννησος διαθέτουν μόνο ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Το νέο δρομολόγιο έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατα ενισχυμένες αεροπορικές συνδέσεις της Olympic Air από Θεσσαλονίκη προς άλλους δημοφιλείς προορισμούς, όπως: Ηράκλειο, Χανιά, Μυτιλήνη και Ρόδος.

Κάντε την κράτησή σας από σήμερα έως την 1/7 για ταξίδια από την 01-15/7 και πετάξτε με τελική τιμή €32*.

*Η προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση, περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.