Αρχική Hotels Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανάπτυξη της Best Western στην Ελλάδα με...

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανάπτυξη της Best Western στην Ελλάδα με ένα ακόμα μέλος στην Κρήτη.

kalyves beachΤο ξενοδοχείο Best Western Kalyves Beach 4* είναι το 4ο Ελληνικό ξενοδοχείο που εντάσσεται από την αρχή του χρόνου στην αλυσίδα.
Είναι εποχιακής λειτουργίας 62 δωματίων, βρίσκεται πάνω στην παραλία, δίπλα στις εκβολές του ποταμού Ξυδά και μόλις 17χλμ από το κέντρο των Χανίων.
Διαθέτει εστιατόριο,  μπαρ, πισίνα, αίθουσα συνεδρίων, ιδιωτική παραλία, παιδική χαρά, γυμναστήριο και η πλειοψηφία των δωματίων του υποστηρίζει τη διαμονή οικογενειών. Τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στα δωμάτια προσφέρεται δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο Internet ενώ όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό, μεγάλη τηλεόραση & ψυγείο.  Οι υπηρεσίες που παρέχονται καλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές της Best Western γεγονός που πιστοποιήθηκε και από τον πρόσφατο έλεγχο ποιότητας που διενεργήθηκε από τον πιστοποιημένο ελεγκτή της αλυσίδας.
Το ξενοδοχείο Best Western Kalyves Beach 4* είναι πλέον διαθέσιμο για κρατήσεις στο διεθνές δίκτυο της Best Western International.  Πλήρης παρουσίαση του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται στην σελίδα http://www.bestwestern.com/gr/KalyvesBeachHotel
Το γραφείο της Best Western Ελλάδος έχει στην ευθύνη του εκτός από την χώρα μας την Αλβανία, την Αρμενία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Κύπρο, το Λίβανο και τη Συρία και από την αρχή του χρόνου έχει εντάξει στην αλυσίδα 7 νέα μέλη έχοντας στην ευθύνη του 43 μέλη.
Η Best Western International είναι η μεγαλύτερη «ξενοδοχειακή οικογένεια» στον κόσμο αριθμεί πάνω από 4.000 ανεξάρτητης ιδιοκτησίας και διοίκησης ξενοδοχεία – μέλη σε 83 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.