Αρχική Κρουαζιέρες Η Αegean Speed Lines στην κρουαζιέρα Ηρακλείου – Θήρας

Η Αegean Speed Lines στην κρουαζιέρα Ηρακλείου – Θήρας

Speedrunner_II
Η Αegean Speed Lines στην κρουαζιέρα Ηρακλείου - Θήρας
AEGEAN SPEEDLINES από 27/4/2011 εκτελεί πλόες ολικής ναύλωσης (κρουαζιέρας) με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης και το Ρέθυμνο προς την Σαντορίνη. Για τον σκοπό αυτό, θα χρησιμοποιεί εναλλακτικά δύο από τα ταχύπλοα πλοία της και συγκεκριμένα τα:

• SPEEDRUNNER 2 και SPEEDRUNNER 3, χωρητικότητας 800 επιβατών, τα οποία διαθέτουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφάλειας και άνεσης, με σκοπό την ευχάριστη μετακίνηση των επιβατών της κρουαζιέρας.

Οι ημέρες αναχώρησης από Ηράκλειο είναι Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή, ενώ κάθε Τρίτη και Σάββατο, η αναχώρηση και η επιστροφή θα γίνεται από το Ρέθυμνο.

Από το Ηράκλειο η αναχώρηση είναι στις 08.45, ενώ από Ρέθυμνο στις 08.15 με άφιξη στην Σαντορίνη πάντοτε στις 11.00. Από την Σαντορίνη η αναχώρηση είναι στις 18.00 με άφιξη στο μεν Ηράκλειο στις 20.15, ενώ όταν ο προορισμός είναι το Ρέθυμνο στις 20.45

Τα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί να εκτελούνται έως και το τέλος Οκτωβρίου και η εταιρεία μας με την παρουσία της αυτή,  φιλοδοξεί να παρέχει και στην αγορά της κρουαζιέρας στην συγκεκριμένη διαδρομή, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έχουν αναδείξει ως μία εκ των κορυφαίων εταιρειών της ακτοπλοΐας. Την ασφάλεια, το υψηλό επίπεδο των πλοίων,  την συνέπεια, την αξιοπιστία και το κορυφαίο service, κάτι που ήδη αναγνωρίστηκε από τους Lloyds List αφού το 2009 αναδείχθηκε ως «η καλύτερη εταιρεία της επιβατηγού ναυτιλίας».

Κεντρικό Πρακτορείο της εταιρείας στην Κρήτη είναι το CANDIA MAR, στο Ηράκλειο, ενώ για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της www.aegeanspeedlines.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.