Αρχική Φορείς Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής, εκφράζει τη λύπη και τον αποτροπιασμό...

Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής, εκφράζει τη λύπη και τον αποτροπιασμό της για τα γεγονότα της Τετάρτης 29/06

ΑΗΑΤα γεγονότα της Τετάρτης 29/06 στο κέντρο της Αθήνας, μιλάνε από μόνα τους.
Οι συνέπειες τους δε, είναι προφανείς. Τόσο για τους επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν στο “μάτι” ενός ακόμα “κυκλώνα” βίας, εγκλωβισμένοι και φοβισμένοι, (στον αντίποδα του “ολυμπιακού ιδεώδους” και της “ολυμπιακής εκεχειρίας” λόγω των ιδιαίτερων “special olympics”) όσο και για τα αθηναϊκά ξενοδοχεία και τους εργαζόμενους σε αυτά.
Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής, εκφράζει τη λύπη και τον αποτροπιασμό της για την όλη κατάσταση και για τα γεγονότα στο σύνολό τους έτσι όπως διαδραματίζονται κατ’ επανάληψη και συμπαραστέκεται τόσο στο ξενοδοχείο – μέλος της  που αναγκάστηκε να πάρει έκτακτα μέτρα ευθύνης για την προστασία επισκεπτών και εργαζόμενων εκκενώνοντάς το, όσο και στα λοιπά ξενοδοχεία – μέλη της στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, τα οποία λόγω φύσης και θέσης (έναντι του Ελληνικού Κοινοβουλίου), πληρώνουν συνεχώς και επί σειρά ετών “τα σπασμένα” από “τα έργα και τις ημέρες” των εκάστοτε κυβερνώντων.
Και συμπληρώνει “Εκτιμούμε πώς κατά τα χτεσινά γεγονότα όλες οι πλευρές “εκτροχιάστηκαν” και κάνουμε έκκληση για γενικότερη αυτοσυγκράτηση, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στις ακόμη δυσκολότερες που προβλέπονται για όλους μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.