Αρχική Hotels $1000.00 υπέρ της Unicef από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

$1000.00 υπέρ της Unicef από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ξενοδοχείο Μεγάλη ΒρεταννίαΤο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει ένα θεσμό, ο οποίος ονομάζεται Sales Blitz Program και πρόκειται για μία παγκόσμια πρωτοβουλία της Starwood Hotels and Resorts.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του θεσμού Sales Blitz όλες οι ομάδες των πωλήσεων από όλα τα ξενοδοχεία της Starwood παγκοσμίως, συναντούν ταυτόχρονα εταιρίες με τις οποίες είτε ήδη συνεργάζονται και θέλουν να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους μαζί τους είτε ευελπιστούν σε μία συνεργασία μελλοντικά.

Για το έτος 2010 λοιπόν, η ομάδα των πωλήσεων του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» κατάφερε να μεγιστοποιήσει στο έπακρον την ωφέλεια του συγκεκριμένου θεσμού επιτυγχάνοντας σημαντικές συνεργασίες με τις περισσότερες από τις εταιρίες που επικοινώνησε. Η Starwood Hotels and Resorts λοιπόν,  επιβράβευσε το Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» προσφέροντας του μία επιταγή αξίας US$ 1000.00 .

Ο λόγος που κάνει τη συγκεκριμένη βράβευση ακόμα πιο πολύτιμη είναι το γεγονός ότι το ξενοδοχείο με μεγάλη περηφάνια θα δωρήσει το συγκεκριμένο ποσό στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Unicef της οποίας το ξεχωριστό της έργο είναι γνωστό σε όλους μας.

Δωρίζοντας το ποσό των $1000.00 το ξενοδοχείο μας προσπαθεί να ενισχύσει το παραδειγματικό έργο που με τόσο κόπο και αφοσίωση φέρνει εις πέρας τόσα χρόνια η Unicef, γιατί όλοι μας έχουμε ευθύνη για τους συνανθρώπους μας και οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Μεγάλης Βρεταννίας θέλουν να μην το ξεχνούν ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.