Αρχική Αεροπορικά Νέα Ταξιδέψτε με Austrian Airlines προς Βιέννη, Ευρώπη και υπερατλαντικούς προορισμούς

Ταξιδέψτε με Austrian Airlines προς Βιέννη, Ευρώπη και υπερατλαντικούς προορισμούς

Ταξιδέψτε με Austrian Airlines προς Βιέννη, Ευρώπη και υπερατλαντικούς προορισμούς
Ο κ. Johannes Walter , η κα. Ester Pazashvili εκ μέρους της Austrian Airlines και ο Διευθυντής της Lufthansa για Ελλάδα και Κύπρο, κ.Paulo Yoshikawa.

* 11 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα προς Βιέννη περιλαμβάνει το θερινό πρόγραμμα
* Καθημερινές προγραμματισμένες πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη
* 45 χρόνια πτήσεων της Austrian Airlines από Θεσ/νίκη προς Βιέννη
* Η Austrian Airlines προσφέρει το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο: πάνω από 100 προορισμοί

Η Austrian Airlines παρέχει ένα δυνατό προϊόν στο τρέχον θερινό πρόγραμμα: Πραγματοποιούμε καθημερινές, απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βιέννη και από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2011, θα προσθέσουμε τέσσερις επιπλέον πτήσεις σε αυτή τη διαδρομή. Ως αποτέλεσμα, από την Austrian Airlines θα εκτελούνται 11 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ της πρωτεύουσας της Ελλάδας και της Αυστρίας. Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε τις καθημερινές απευθείας πτήσεις μας από τη Θεσσαλονίκη προς τη Βιέννη. Η Austrian Airlines εκτελεί αυτό το δρομολόγιο από το 1966. Φέτος είναι η 45η επέτειος από την έναρξη του δρομολογίου.

Επίσης, η Austrian Airlines θα προσφέρει ένα εκτενές δίκτυο ναυλωμένων πτήσεων αυτό το καλοκαίρι, με τη θυγατρική της εταιρία, Lauda Air: Συνολικά 51 πτήσεις την εβδομάδα θα προσφέρονται από την Αυστρία προς τους 18 δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας, όπως το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κω, τα Χανιά, την Κάρπαθο, τη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα, την Πάτρα/ Άραξος, την Πρέβεζα/ Λευκάδα, την Καβάλα, τη Μύκονο, τη Μυτιλήνη, τη Σάμο, τη Σκιάθο και τη Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά επίσης, θα πετάμε προς το Βόλο/ Πήλιο, το φετινό καλοκαίρι. Από όλους αυτούς τους προορισμούς, εκτός της Πάτρας/ Άραξος, θα προσφέρουμε πτήσεις προς την Αυστρία. Οι διακοπές στην Αυστρία δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες: εισιτήρια διατίθενται στο www.laudaair.com και www.austrian.com, σε τιμές από €139 (απλή διαδρομή συμπ. Φόρων και τελών).

Επιπλέον, από 1η Ιουνίου αναβαθμίζουμε τους κανονισμούς δωρεάν μεταφοράς αποσκευών: Οι επιβάτες στην Οικονομική θέση δικαιούνται μία αποσκευή βάρους 23 κιλών, τρία κιλά περισσότερα από πριν. Οι επιβάτες της Business Class μπορούν να παίρνουν δύο αποσκευές βάρους 32 κιλά η κάθε μία, δηλ. 35 κιλά περισσότερα από πριν. Οι νέοι κανονισμοί αποσκευών προσφέρουν ένα ειδικό προνόμιο για τις οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά κάτω των 2 ετών: Αντί του πρώην ορίου των 10 κιλών, κάθε οικογένεια μπορεί να μεταφέρει από μια αποσκευή βάρους 23 κιλών, συν ενός πτυσσόμενου παιδικού καροτσιού βάρους 10 κιλών.

Επισκεφθείτε την Αυστρία και απολαύστε Χειμώνα και Καλοκαίρι στις Άλπεις

Μετά την πτήση τους προς Αυστρία, οι επιβάτες μπορούν να αξιοποιήσουν το χρόνο τους είτε για επαγγελματικά θέματα είτε για να απολαύσουν την Βιέννη με την ακαταμάχητη γοητεία των Αψβούργων να πλανάται στην ατμόσφαιρα. Η Αυστρία φημίζεται για τα αυτοκρατορικά της κτίρια, τους διάσημους συνθέτες της, όπως τον Wolfgang Amadeus Mozart, τη Βιεννέζικη παράδοση των καφέ, καθώς και το εντυπωσιακό τοπίο, τη θέα των Άλπεων ή των αναρίθμητων λιμνών, εικόνων που είναι γνωστές από την ταινία «Η μελωδία της ευτυχίας». Με την Austrian και το εκτενές δίκτυο εσωτερικών πτήσεων προς Ίνσμπρουκ, Σάλτσμπουργκ, Γκρατζ, Κλάγκενφουρτ και Λινζ, η απόλαυση της αλπικής φύσης χειμώνα ή καλοκαίρι είναι ευκολότερη από ποτέ.

Ανταγωνιστικές τιμές για την ελληνική αγορά και τις πτήσεις από/ προς Βιέννη

Η Austrian Airlines λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν τις ανάγκες των επιβατών της. Συνεπώς, μια πτήση μαζί μας αξίζει τα χρήματά της. Με τις εξαιρετικές υπηρεσίες τροφοδοσίας της Do & Co εν πτήσει, πλέον τα 23 κιλά επιτρεπόμενου βάρους αποσκευών, τις πολλές επιλογές check-in, τα μίλια επιβράβευσης στο μεγαλύτερο πρόγραμμα τακτικών επιβατών του κόσμου, το Miles & More και την προσωπική φροντίδα των αεροσυνοδών, το ταξίδι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και μοιάζει ήδη με σύντομες διακοπές στην Αυστρία. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε ο κάθε επιβάτης μας να απολαμβάνει την πτήση του με την Austrian.

No 1 στην Ευρώπη: Η Austrian Airlines προσφέρει το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο

Με την άφιξή τους στον αυστριακό κόμβο της Βιέννης, οι επιβάτες ανακαλύπτουν το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο που προσφέρεται από ένα και μοναδικό κόμβο επιβίβασης. Μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό προορισμό από τους 100 προορισμούς του δικτύου της Austrian Airlines – ή να μετεπιβιβαστούν σε μια από τις πτήσεις μας προς την Αμερική ή την Ασία. Συνολικά, σας ταξιδεύουμε σε 130 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Εξοικονόμηση χρόνου και άνετο ταξίδι μέσω του κόμβου της Αustrian Airlines στη Βιέννη

Ο κόμβος της Βιέννης είναι το ταχύτερο αεροδρόμιο μετεπιβίβασης στην Ευρώπη. Με τον εξαιρετικά σύντομο χρόνο ανταπόκρισης μόλις 25 λεπτά, οι επιβάτες και οι αποσκευές μεταβαίνουν στις πτήσεις ανταπόκρισης εύκολα. Συνεπώς, η πτήση με την Austrian βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και προσφέρει άνεση, δίχως ταλαιπωρία.

Δίκτυο μακρινών διαδρομών

Στη Βιέννη, η Austrian Airlines προσφέρει πρόσβαση προς 10 μακρινούς προορισμούς στην Ασία και την Αμερική, όπως τη Μπανγκόκ, το Πεκίνο, το Τόκιο, το Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον ή το Τορόντο, το Δελχί, το Μουμπάι και άλλους προορισμούς. Οι επιβάτες Business Class σε πτήσεις μακρινών διαδρομών απολαμβάνουν πολλές ανέσεις, όπως γεύματα DO & CO, επίπεδα καθίσματα- κρεβάτια, Chef και sommelier εν πτήσει και το ψηλότερο coffee house στον κόσμο: οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν 10 παραδοσιακές γεύσεις αυστριακού καφέ, στο ψηλότερο καφέ του κόσμου στην Business Class της Austrian Airlines σε υψόμετρο σχεδόν 30.000 ποδιών!

Νέα καθίσματα στον ηπειρωτικό στόλο μας

Η Austrian Airlines ανακαινίζει το εσωτερικό της καμπίνας στον ηπειρωτικό στόλο της: Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011, συνολικά 32 αεροσκάφη τύπου Airbus A320 και Boeing 737 στο στόλο μικρού και μέσου βεληνεκούς θα έχουν ανακαινιστεί πλήρως με νέα εσωτερική διακόσμηση και νέα καθίσματα.

Το βασικό στοιχείο του σχεδιασμού της νέας καμπίνας είναι το άκρως καινοτόμο κάθισμα: το πλήρως ανασκευασμένο, ελαφρύ κάθισμα, είναι άνετο και προσφέρει στους επιβάτες κατά 10 εκ. μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια και τα γόνατα. Το νέο κάθισμα φέρει επένδυση από υψηλής ποιότητας δέρμα σε κομψό γκρι χρώμα με κόκκινες πινελιές, που είναι χαρακτηριστικό της Austrian Airlines. Tο νέο κάθισμα έχει κατασκευαστεί εξ αρχής, από τη διάσημη γερμανική εταιρία κατασκευής καθισμάτων, Recaro.

Μεγάλη ποικιλία στα προνόμία των επιβατών

Οι επιβάτες μπορούν να επωφελούνται από το πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & More σε όλες τις πτήσεις της Austrian Airlines. Ανάλογα με τη θέση κράτησης, και την κάρτα μέλους, μπορούν να κάνουν χρήση των εξαιρετικών χώρων αναμονής της Austrian Airlines στη Βιέννη. Στην Αθήνα, προσφέρουμε πρόσβαση στο Lufthansa Business Class και Frequent Traveler Lounge και στην αίθουσα αναμονής της Aegean Airlines. Στη Θεσσαλονίκη προσφέρουμε πρόσβαση στην αίθουσα αναμονής της Aegean Airlines.

Οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν όλες τις σύγχρονες δυνατότητες check-in, όπως Web Check-in, Mobile Check-in και SMS Check-in. Με αυτές τις λύσεις, επιλέγουν τη θέση τους, να τυπώνουν τις κάρτες επιβίβασης από το σπίτι τους ή το γραφείο τους.

Επιπλέον, προσφέρουμε την υπηρεασία «κάρτα επιβίβασης στο κινητό» (Mobile check in), για πτήσεις που αναχωρούν από την Αθήνα και τη Βιέννη: Οι επιβάτες δεν χρειάζονται εκτυπωμένη κάρτα επιβίβασης, απλά ένα κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Προσφέρουμε διαρκώς προτεραιότητα εξυπηρέτησης για τους επιβάτες μας στην Business Class από Αθήνα αλλά και από Θεσσαλονίκη κατόπιν διαθεσιμότητας.

Η κάρτα επιβίβασης της Austrian Airlines είναι η πολυτιμότερη κάρτα επιβίβασης στον κόσμο: ακόμη και 10 ημέρες μετά από μια πτήση με την Austrian Airlines, οι επιβάτες έχουν εξαιρετικά μειωμένες τιμές και δωρεάν εισόδους σε συναρπαστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και ιδρύματα στη Βιέννη ή σε διεθνείς πόλεις όπως τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο, τη Μόσχα, τη Βενετία, απλά και μόνο επιδεικνύοντας την κάρτα επιβίβασης τους. Τρέχουσες προσφορές διατίθενται στο www.austrian.com, επιλέξτε “Info & Service”, “after arrival”. Για παράδειγμα, η πολύτιμη κάρτα επιβίβασης της Austrian προσφέρει 50% έκπτωση στο μουσείο Albertina Wien, 35% έκπτωση στο Sigmund Freud Museum στη Βιέννη ή δωρεάν Βιεννέζικο καφέ Melange στο Julius Meinl στο Πεκίνο, το Βελιγράδι, το Κίεβο, τη Μόσχα, το Τόκιο ή τη Βιέννη.

Ταξιδεύουμε για το χαμόγελό σας!

Με τα υψηλά επίπεδα ακρίβειας πτήσεων, κατατασσόμαστε στη 2η θέση ανάμεσα σε 23 αεροπορικές εταιρίες μέλη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αεροπορικών Εταιριών. Η ακρίβεια αυτή βοηθά τους επιβάτες μας να εξοικονομούν χρόνο, καθώς δεν χάνουν τις ανταποκρίσεις τους και δεν καθυστερούν να φτάσουν στον προορισμό τους. Το πλήρωμα στο αεροσκάφος έχει επανειλημμένα βραβευθεί ως το πιο φιλικό από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία.

Austrian red|services

Με το red|cab οι επιβάτες εξοικονομούν χρήματα και κάνουν κράτηση για την προσωπική τους μετακίνηση στη Βιέννη και τα περίχωρα με μόνο €29 για κάθε όχημα.

Εντελώς δωρεάν και διαθέσιμη για τον καθένα, είναι η υπηρεσία μας red|guide. Στην ιστοσελίδας μας προσφέρουμε εικονικούς οδηγούς ξενάγησης πόλεων, με συμβουλές για την παραμονή σε προορισμούς της Austrian Airlines. Επίσης, οι red|guide διατίθενται ως εφαρμογή για το iPhone.

Εξυπηρέτηση στην πτήση: Ταξιδεύουμε για το χαμόγελό σας

Εντός των αεροσκαφών της Austrian Airlines οι επιβάτες επωφελούνται από την περίφημη αυστριακή φιλοξενία και τις διεθνείς και τοπικές γεύσεις που δημιουργεί η διάσημη εταιρία τροφοδοσίας της Formula-1, Do & Co. Επίσης, οι επιβάτες επωφελούνται από το πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & More: Ανάλογα με τη θέση κράτησης, και την κάρτα μέλους μπορούν να κάνουν χρήση των εξαιρετικών αιθουσών αναμονής της Lufthansa και της Austrian Airlines. Επίσης, η Austrian Airlines προσφέρει την «πολυτιμότερη κάρτα επιβίβασης» στον κόσμο: Κάθε μία κάρτα επιβίβασης εξασφαλίζει μεγάλες εκπτώσεις ή δωρεάν είσοδο σε ενδιαφέροντα αξιοθέατα στη Βιέννη ή σε μουσεία σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα από 50 χρόνια Austrian Airlines

Η Austrian Airlines πραγματοποίησε την πρώτη πτήση της το 1958, πετώντας προς το Λονδίνο. Λίγες ημέρες μετά από αυτή την πτήση, ξεκινήσαμε τα δρομολόγια για τη Μόσχα. Στο διάστημα που ακολούθησε, αναπτυχθήκαμε ως πρωτοπόρος αεροπορική εταιρία στην κεντρική και κνατολική Ευρώπη και σήμερα, ηγούμεθα της αγοράς σε αυτή την περιοχή, με 46 προορισμούς. Αυτό υπογραμμίζει την μακρόχρονη εμπειρία και αξιοπιστία της εταιρείας μας.

Συνολικά, η Austrian Airlines προσφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο 130 προορισμών με στόλο 81 αεροσκαφών. Περίπου 6.000 άτομα απασχολούνται στην Austrian Airlines.

Πτήσεις από και προς την Ελλάδα για το Θερινό Πρόγραμμα 2011

Προορισμός

Αριθμός πτήσης

Ημέρες εκτέλεσης πτήσεων

Ώρες πτήσεων

ΑθήναΒιέννη

OS 802

Καθημερινά

15:00 – 16:25

Βιέννη Αθήνα

OS 801

Καθημερινά

10:20 – 13:35

ΝΕΟ:

ΑθήναΒιέννη

OS 804

Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή

07:30 – 08:45

NΕΟ:

Βιέννη Αθήνα

OS 803

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο

20:20 – 23:35

OS 803/804 θα ισχύει από 1η Ιουνίου – 29 Οκτωβρίου 2011

 

Προορισμός

Αριθμός πτήσης

Ημέρες εκτέλεσης πτήσεων

Ώρες πτήσεων

ΘεσσαλονίκηΒιέννη

OS 810

Καθημερινά

13:25 – 14:20

Βιέννη Θεσσαλονίκη

OS 809

Καθημερινά

09:45 – 12:30

 

Austrian Airlines

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.