Αρχική Hotels Συγκρότηση διμερούς επιτροπής άμεσης επίλυσης των προβλημάτων μεταξύ της ελληνικής ξενοδοχίας και...

Συγκρότηση διμερούς επιτροπής άμεσης επίλυσης των προβλημάτων μεταξύ της ελληνικής ξενοδοχίας και των κρατικών αρχών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο ΕλλάδοςΣτη συγκρότηση διμερούς επιτροπής άμεσης επίλυσης των προβλημάτων που αναφύονται μεταξύ της ελληνικής ξενοδοχίας και των κρατικών αρχών  προχώρησαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.
Η δημιουργία της Επιτροπής έχει ως σκοπό την επεξεργασία και την επίλυση θεμάτων που άπτονται της λειτουργίας των ξενοδοχείων, της ανανέωσης των ειδικών σημάτων, της λήψης μέτρων για την παράνομη τουριστική δραστηριότητα, καθώς και άλλων θεμάτων που επηρεάζουν άμεσα την ξενοδοχειακή επιχειρηματικότητα.
Η Επιτροπή θα λάβει υπόψη και το πλαίσιο των πρόσφατων ανακοινώσεων του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, καθώς και την έμπρακτη προσπάθεια του Υπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού για τη συρρίκνωση της γραφειοκρατίας και την επιτάχυνση των διαδικασιών αδειοδότησης των ξενοδοχείων.
Η εκκίνηση δόθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, όπου πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος, υπό την προεδρία του  Γενικού  Γραμματέα του Οργανισμού κ. Γιώργου Κολέτσου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν  ο Αντιπρόεδρος του Ξ.Ε.Ε., διευθυντικά στελέχη των δύο φορέων καθώς και όλοι οι προϊστάμενοι των περιφερειακών υπηρεσιών του ΕΟΤ. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται νέα συνάντηση των μελών της Επιτροπής, με σκοπό την κάλυψη σημαντικών θεμάτων της κοινής ατζέντας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.