Αρχική Sports Με ρεκόρ προσελεύσεων έκλεισε το τρίμηνο Φεβρουάριος- Μάρτιος –Απρίλιος 2011 για το...

Με ρεκόρ προσελεύσεων έκλεισε το τρίμηνο Φεβρουάριος- Μάρτιος –Απρίλιος 2011 για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

kelaria Stitched PanoramaΗ τρέχουσα χιονοδρομική περίοδος παρά τη γενική δύσκολη οικονομική συγκυρία, και αν και μικρότερη από άλλες χρονιές λόγω των καθυστερημένων χιονοπτώσεων, ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του φετινού χειμώνα ήταν η αύξηση των προσελεύσεων τις καθημερινές, λόγω του χαμηλού εισιτήριου, η αύξηση του web ticketing που επίσης παρείχε έκπτωση 10%  καθώς και το ότι όλα τα Σαββατοκύριακα το Χιονοδρομικό λειτούργησε κανονικά.
Η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες, διατήρησαν σταθερή την τιμή των εισιτηρίων για τέταρτη συνεχή χρονιά, διέθεσαν ένα τιμοκατάλογο προσαρμοσμένο στις ανάγκες διαφόρων κατηγοριών, ενίσχυσαν με γενναία έκπτωση της τάξης του 50% τα παιδικά εισιτήρια, ενώ ταυτόχρονα απορρόφησαν όλες τις αυξήσεις  και τον ΦΠΑ.
Στην ενίσχυση των προσελεύσεων της φετινής περιόδου συνέβαλε και η νέα επικοινωνιακή πολιτική του Χ.Κ.Π. Το ανανεωμένο site www.parnassos-ski.gr, η σελίδα του χιονοδρομικού στο facebook, με καθημερινή ενημέρωση και χρηστικές πληροφορίες για τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες καθώς επίσης και τα  events, οι αγώνες, οι διαγωνισμοί, η συνεχής 12ώρη λειτουργία του Κέντρου για τους φίλους του νυχτερινού σκι όποτε το επέτρεπε ο καιρός, προσέλκυσαν φέτος περισσότερους χιονοδρόμους και επισκέπτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Χ.Κ.Π φέτος λειτούργησε μέχρι την 1 Μαΐου σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Χ.Κ. της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού (Bansko) που έχουν κλείσει από 10/04/2011, αναδεικνύοντας τόσο το συγκριτικό του πλεονέκτημα στα αποθέματα χιονιού όσο και την έμπρακτη προσπάθεια για ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού.
Με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για βελτίωση θα συνεχίσει και τον επόμενο χρόνο το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, που ευχαριστεί και αποχαιρετά τους φανατικούς φίλους του και  ανανεώνει το ραντεβού για τον προσεχή χειμώνα 2011-2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.