Αρχική Rally Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4TH CLASSIC AUTO SHOW στο κτήμα...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4TH CLASSIC AUTO SHOW στο κτήμα Νάσιουτζικ

Χορηγός Επικοινωνίας η GNOMON EVENT COMMUNICATIONΤο Σάββατο, 30 Απριλίου και την Κυριακή, 1 Μαΐου 2011 και επ’ ευκαιρία των εγκαινίων του νέου επιβλητικού χώρου Μεσογαία του Μουσείου Νάσιουτζικ, με τη συνεργασία της ΕΛΠΑ, διοργανώθηκε η έκθεση «4th Classic Auto Show» κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν μερικές από τις σημαντικότερες sport αντίκες επωνύμων Ελλήνων συλλεκτών, ενδεικτικά των κ.κ. Μάριου Σταφυλοπάτη, Θεόδωρου Βουκίδη, Νίκου Παπαλιού, Νίκου Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρου Εδιππίδη, Αλέξανδρου Βαζαίου, Ντέπυ Χανδρή κ.ά.

Πλήθος κόσμου από το κοινωνικό, επιχειρηματικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι έδωσε το παρόν στη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

Στους καταπράσινους κήπους της Μεσογαίας, οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λάμψη παρελθόντος από 50 sport αστραφτερές αντίκες ανεκτίμητης αξίας, όπως οι Ferrari, Porsche, Lamborghini, Maserati, Jaguar, Mercedes-Benz, Lancia, Rolls-Royce, Morgan, κ.ά.

Στη Μεσογαία του Μουσείου Νάσιουτζικ, το περασμένο Σαββατοκύριακο από τις 11:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα, εκτός από την ιστορία της sport αυτοκίνησης, να γευθούν τις δημιουργίες των Chef του Μουσείου και να δοκιμάσουν τη νέα μπύρα FΙΧ και τα καφέ της Nespresso.

Στον ίδιο χώρο, το Σάββατο στις 12:00 π.μ., έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου για το  10ο Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη, 5 Μαΐου.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, McArthurGlen Designer Outlet Athens. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η GNOMON EVENT COMMUNICATION. Οι χορηγοί του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις Mercedes Benz είναι οι: ΕΛΠΑ, MERCEDES-BENZ Ελλάς (Μέγας Χορηγός), COSMOTE (Χρυσός Χορηγός), τα ελαστικά Continental και τα Superfast Ferries. Οι Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι: Ελληνική Τηλεόραση, ΝΕΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.