Αρχική General Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού χορηγός στο έργο «Στερέωση αρχαίου πύργου...

Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού χορηγός στο έργο «Στερέωση αρχαίου πύργου Αγ. Μαρίνας Κέας»

Σύλλογος φίλων Κέας, κατάρρευση Πύργου Αγ. ΜαρίναςΣύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, έχοντας συναίσθηση της οξείας ανάγκης λήψης άμεσων μέτρων για τη στήριξη του ακραία ετοιμόρροπου αρχαίου πύργου στην Αγία Μαρίνα Κέας, εκδήλωσε τη συγκινητική πρόθεση οικονομικής ενίσχυσης της προσπάθειας στήριξής του, συντονίζοντας τις σχετικές ενέργειες πολυάριθμων δωρητών και αναδεικνύοντας την έμπρακτη ευαισθητοποίηση τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και ατόμων εκτός Κέας, που προσβλέπουν στη διάσωση του πύργου.

Η συγκεκριμένη πρόθεση βρίσκεται σε φάση υλοποίησης από 19-4-2011, με την υπογραφή σύμβασης πολιτιστικής χορηγίας από πλευράς της Ελληνικής Εταιρείας προς το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη σύμβαση η Ελληνική Εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να συνεισφέρει ως χορηγός στο έργο του Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. και συγκεκριμένα στο έργο «Στερέωση αρχαίου πύργου Αγ. Μαρίνας Κέας», παρέχοντας τη δαπάνη της επίβλεψης της εφαρμογής της εγκεκριμένης από το Κ.Α.Σ. μελέτης «Στήριξης του αρχαίου πύργου στην Αγία Μαρίνα Κέας» μέχρι του μεικτού ποσού των τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ (37.000,00 €).

Η Επιστημονική Επιτροπή «Συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης των μνημείων της Κέας» ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Εταιρεία για τη συμπαράστασή της στη δύσκολη προσπάθεια της στήριξης του αρχαίου πύργου της Αγ. Μαρίνας Κέας και προσβλέπει στη συμπαράσταση και στην έμπρακτη βοήθειά της σε όλη την διάρκεια του έργου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.