Αρχική Hotels «Πρωτοβουλία ΕΟΤ και ΞΕΕ, με σκοπό την εξάλειψη φαινομένου της άγρας πελατών»

«Πρωτοβουλία ΕΟΤ και ΞΕΕ, με σκοπό την εξάλειψη φαινομένου της άγρας πελατών»

«Πρωτοβουλία ΕΟΤ και ΞΕΕ, με σκοπό την εξάλειψη φαινομένου της άγρας πελατών» Ο  Ελληνικός   Οργανισμός   Τουρισμού  ενόψει  έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου και στο πλαίσιο ενίσχυσης της προσπάθειας  του για την  βελτίωση της τουριστικής εικόνας της Ελλάδας στην αλλοδαπή και ημεδαπή, θέτει σαν προτεραιότητα, μεταξύ άλλων, και την προσπάθεια εξάλειψης του φαινομένου της άγρας πελατών, ένα φαινόμενο που δε  συνάδει τόσο με το τουριστικό προϊόν όσο και με την εικόνα  της χώρας μας.

Με πρωτοβουλία της νεοσυσταθείσας κοινής επιτροπής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις-συναντήσεις, σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας, στους οποίους έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερα έξαρση του φαινομένου της άγρας πελατών, με τη συμμετοχή  εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Αστυνομικών Αρχών, των κατά τόπους εκπροσώπων των φορέων του κλάδου των κύριων και μη τουριστικών καταλυμάτων και  του ΕΟΤ  με πρώτη επίσκεψη- στην  Πάρο κατά το πρώτο δεκαήμερο μηνός Ιουνίου. Την πρώτη επίσκεψη-συνάντηση θα την πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, κ. Γιώργος Κολέτσος.

Παρόμοιος κύκλος συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς κατά τους μήνες αιχμής της τουριστικής περιόδου (Ιούλιο και Αύγουστο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.