Αρχική Airlines News Διαγωνισμός «Spin the Globe»

Διαγωνισμός «Spin the Globe»

Lufthansa Airbus A380Η Lufthansa German Airlines δεν σταματά να εντυπωσιάζει τους φίλους της, με καινοτόμες και φρέσκιες ιδέες. Ένα νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι σκοπεύει να προωθήσει το διεθνές δίκτυο της Lufthansa, παρέχοντας παράλληλα στους φίλους της την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια στον αγαπημένο τους προορισμό.

Η Lufthansa καλύπτει ένα παγκόσμιο δίκτυο 211 προορισμών σε 84 χώρες, το οποίο διαρκώς επεκτείνεται. Για το θερινό πρόγραμμα ενισχύεται με σημαντικούς καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως το Τρόντχαϊμ και το Παλέρμο από τη Φρανκφούρτη και την Αντάλια, την Ίμπιζα και το Παλέρμο από το Μόναχο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τον κόσμο μέσα από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρονται από τη γερμανική αεροπορική εταιρία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο online παιχνίδι, μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων http://www.facebook.com/SpintheGlobeLH  ή www.spintheglobe.gr καθώς και στο www.lufthansa.com .
Στη συνέχεια, απλά ακολουθείστε τα τέσσερα βήματα:

1. Χρησιμοποιήστε το «ποντίκι» σας για να γυρίσετε την Υδρόγειο
2. Η Υδρόγειος σταματά σε έναν από τους 211 προορισμούς της Lufthansa
3. Κάντε “Like” και θα μεταφερθείτε σε μια φόρμα όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε μια ισχύουσα ηλεκτρονική διεύθυνση και sms για να επικυρωθεί η συμμετοχή σας.
4. Αν επιλέξετε “Don’t Like” στο συγκεκριμένο προορισμό, επιστρέφετε στην αρχική σελίδα και ξαναδοκιμάζετε την τύχη σας!

Κάθε εβδομάδα θα έχετε μια νέα ευκαιρία να συμμετέχετε, ακολουθώντας τα ίδια βήματα. Κάθε εβδομάδα θα έχετε μια νέα ευκαιρία να κερδίσετε αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα στον προορισμό της αρεσκείας σας!

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 9 Μαϊου ως 5 Ιουνίου και οι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν τέσσερα (4) διπλά εισιτήρια με επιστροφή, για ένα ταξίδι που θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 5 Ιουνίου 2012.

Δημοφιλή παιχνίδια για τους Φίλους της Lufthansa!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.