Αρχική Cruises H MINOAN GROUP Plc επεκτείνεται στο τομέα της κρουαζιέρας σε συνεργασία με...

H MINOAN GROUP Plc επεκτείνεται στο τομέα της κρουαζιέρας σε συνεργασία με την Cruise118

Minoan Group Plc Τη δυναμική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών επισφραγίζει για τον Όμιλο της Minoan Group Plc , η συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Cruise118, κορυφαίας εταιρείας διαδικτυακών υπηρεσιών, στον χώρο της κρουαζιέρας. Πρόκειται για ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα επέκτασης των δραστηριοτήτων της Minoan Group Plc μετά την πρόσφατη εξαγορά της King World Travel , με την οποία η εταιρεία διευρύνει την παρουσία της στον τομέα των τουριστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η Minoan Group Plc ανακοίνωσε ότι υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας που θέτει τις βασικές αρχές της συμφωνίας και θα καταστήσει την King World Travel αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Cruise118 για την αγορά της Σκωτίας. Η τελική συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί εντός των επομένων δύο εβδομάδων.

Η Cruise118 είναι μια βραβευμένη διαδικτυακής λειτουργίας ταξιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της κρουαζιέρας. Ανήκει στην εταιρεία World Travel Holdings που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κρουαζιέρας με έδρα τις ΗΠΑ. Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί και τα προηγμένα εργαλεία διαχείρισης πελατών (CRM) η εταιρεία εμφανίζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης εσόδων που ανήλθαν στο 400% τα τελευταία δύο χρόνια.

Η διοίκηση του Ομίλου της Minoan Group Plc προβλέπει ότι με τη σύναψη της συμφωνίας αυτής η King World Travel θα αποκτήσει σύντομα ηγετική θέση στην αγορά κρουαζιέρας στη Σκωτία. Μια πολύ σημαντική σε μέγεθος αγορά που εκτιμάται ότι το προηγούμενο έτος είχε συνολική αξία συναλλαγών ύψους περίπου 200 εκατομμυρίων λιρών.

Η συμφωνία με την Cruise118 θα συμβάλλει περαιτέρω στην αύξηση των επιβατών που εξυπηρετεί η ίδια η Minoan Group Plc παράλληλα με την ανάπτυξη δικτύου ταξιδιωτικών επιχειρήσεων . Επιπλέον, θα ενισχύσει σημαντικά και τη διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας παράλληλα με τη ιστοσελίδα της King World Travel  “theholidaysearch.com”. Η τελευταία θα προωθηθεί από τη Minoan Group Plc στην αγορά ως διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Με αφορμή την νέα συμφωνία συνεργασίας ο κ. Christopher Egleton, Πρόεδρος της Minoan Group Plc, δήλωσε : “Είμαστε ευτυχείς για την διεύρυνση των υπηρεσιών της εταιρείας στον ταξιδιωτικό κλάδο. Πρόκειται για ένα σημαντικό τομέα ανάπτυξης για την Minoan Group Plc – με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ταξιδιωτικής επιχείρησης που θα αυξήσει τα κέρδη του Ομίλου μας, με κατάλληλη διαχείριση, συνέργειες και marketing. Με τη σειρά της, η ανάπτυξη αυτή θα στηρίξει το έργο μας στην Κρήτη, δημιουργώντας όμως ταυτόχρονα μία πολύτιμη αυτοδύναμη επιχείρηση.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.