Αρχική Hotels Το Kinsterna Hotel & Spa, ανάμεσα στα 65 καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον...

Το Kinsterna Hotel & Spa, ανάμεσα στα 65 καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο

Kinsterna Hotel. Monemvasia, Greece. Photo by Cathy Cunliffe 2010Το Kinsterna Hotel & Spa στη Μονεμβάσια, τιμήθηκε από την HOT LIST 2011 του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller, UK Edition, καθώς ψηφίστηκε ανάμεσα στα 65 καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο, ανάμεσα σε 31 χώρες!
Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 5 Απριλίου, στο Λονδίνο, στο ξενοδοχείο W London, Leicester Square, με οικοδεσπότες την Sarah Miller, Editor of Conde Nast Traveller και τον Simon Leadsford, Publishing Director of Conde Nast Traveller.

Το Kinsterna Hotel & Spa, αποτελεί ένα βυζαντινό αρχοντικό που αποκαταστάθηκε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή για να αποτελέσει ένα μοναδικό boutique design hotel με εξαιρετικές υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην αυθεντικότητα, την ευεξία και το ρομαντισμό.
Άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του τον Απρίλιο του 2010 και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να κερδίσει μια τόσο σημαντική διάκριση. Το Kinsterna Hotel & Spa λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού του, καθώς και των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του, αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας, αλλά και μια σημαντική επένδυση που σίγουρα αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν τόσο της ευρύτερης περιοχής, όσο και ολόκληρης της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.