Αρχική Hotels Σταθερά ανοδική η πορεία των κρατήσεων για τα Best Western Ξενοδοχεία στην...

Σταθερά ανοδική η πορεία των κρατήσεων για τα Best Western Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Best-WesternΜε αύξηση έκλεισε το πρώτο τρίμηνο του 2011 για τα Best Western Ξενοδοχεία στην Ελλάδα τόσο στο επίπεδο των διανυκτερεύσεων που πραγματοποιήθηκαν όσο και στις κρατήσεις που έχουν επιβεβαιωθεί και αφορούν μελλοντικές αφίξεις.
Έχοντας διατηρήσει σταθερή πορεία το 2010 τους 3 πρώτους μήνες του 2011 καταγράφεται αύξηση 11% στις διανυκτερεύσεις και 4% στα έσοδα, πετυχαίνοντας την καλύτερη παραγωγή των τελευταίων τριών ετών.
Παράλληλα οι διανυκτερεύσεις που έχουν επιβεβαιωθεί το πρώτο τρίμηνο για το σύνολο του χρόνου παρουσιάζουν αύξηση 16% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2010, με παράλληλη αύξηση 15% στα έσοδα.
Ξεκινώντας τη χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς το γραφείο της Best Western Ελλάδος, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική αγορά, έχει ήδη εντάξει στο δυναμικό του, από την αρχή του χρόνου, 3 νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, 2 στη Ρουμανία, 1 στη Βουλγαρία και 1 στην Αλβανία, την ευθύνη της οποίας μόλις ανέλαβε.
Φέτος είναι σημαντική χρονιά και για την Best Western International η οποία συμπληρώνεο 65 χ΄ρονια παρουσίας στη διεθνή τουριστική αγορά διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις ως η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα ανεξάρτητης ιδιοκτησίας ξενοδοχείων παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.