Αρχική Hotels Η Best Western παρουσιάζει την Best Western plus

Η Best Western παρουσιάζει την Best Western plus

Embassy Hotel Athens reception lobbyMε στόχο να διευκολύνει τον πελάτη στην επιλογή του ιδανικού ξενοδοχείου βάση των αναγκών του, η Best Western International δημιούργησε την κατηγορία Best Western Plus.
Tα ξενοδοχεία Best Western Plus είναι 4* και ήδη στην Αμερική έχουν πιστοποιηθεί τα πρώτα Best Western Plus, ενώ στην Ευρώπη το πρώτο Best Western Plus που πιστοιήθηκε είναι το Embassy Hotel.
To Best Western Plus Embassy Hotel είναι ένα boutique ξενοδοχείο 4* στους πρόποδες του Λυκαβηττού, δίπλα στην Αμερικανική Πρεσβεία, το Μέγαρο Μουσικής και ανάμεσα σε 2 σταθμούς του Μετρό.
Διαθέτει 31 σοθίτες και δωμάτια εξοπλισμένα με mini bar, καφετέρια, χρηματοκιβώτιο, ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας, τηλ΄έφωνο με υπηρεσία τηλεφωνικών μηνυμάτων, ρυθμιζόμενο κλιματισμό, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και βεβαίως δωρεάν αύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο που ισχύει για όλα τα Best Western Ξενοδοχεία ανεξαρτήτως κατηογρίας.
Διαθέτει επίσης Cafe Bar και δύο εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις μέχρι 100 άτομα. Περνώντας με επιτυχία τον αρχικό έλεγχο ποιότητας που διενεργήθηκε από την Best Western, το ξενοδοχείο είναι πλέον διαθέσιμο για κρατήσεις στο διεθνές δίκτυο της Best Western International και στο κόμβο της αλυσίδας στη σελίδα www.bestwestern.com/gr/PLUSEmbassyHotel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.