Αρχική Airlines News Γιορτάστε online το Φεστιβάλ Τραγουδιού Eurovision 2011 και κερδίστε πλούσια δώρα

Γιορτάστε online το Φεστιβάλ Τραγουδιού Eurovision 2011 και κερδίστε πλούσια δώρα

LufthansaLufthansa είναι η επίσημη αεροπορική εταιρία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2011, το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην Ευρώπη. Αποσκοπώντας να δώσει σε όλους τους λάτρεις της μουσικής και των ταξιδιών την ευκαιρία να βρεθούν στο Ντίσελντορφ στα πλαίσια του αγαπημένου τους φεστιβάλ, ξεκινάει ένα ιδιαίτερα διαδραστικό παιχνίδι στο διαδίκτυο διαμορφωμένο μάλιστα στα ελληνικά!!
Επισκεφτείτε το ειδικά αφιερωμένο site http://www.lufthansa-promotion.de/esc/static/?lc=GR#/gr και πάρτε μέρος στο πάρτυ που σας προσκαλεί η Lufthansa, για να κερδίσετε πλούσια δώρα. Στη διάθεσή σας βρίσκονται ποικίλες κατηγορίες γεμάτες εκπλήξεις. Στην κατηγορία «Το Πάρτι Ανάβει» καλείστε να ανεβάστε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία από το καλύτερό σας πάρτι. Με λίγη τύχη μπορεί να κερδίσετε άμεσα ένα εκπτωτικό 10 ευρώ για την επόμενη πτήση της Lufthansa στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κλήρωση 10 διπλών προσκλήσεων για το Φεστιβάλ, με τα μεταφορικά έξοδα καλυμμένα από τη Lufthansa!
Συνεχίζοντας, στην κατηγορία «Η προτίμησή σας», η ψήφος σας στο αγαπημένο τραγούδι που πιστεύετε ότι πρέπει να νικήσει, έχει αξία. Εκεί, θα δείτε και θα ακούσετε το τραγούδι κάθε χώρας και θα πρέπει να ψηφίσετε αυτό που προτιμάτε. Και σε αυτήν την περίπτωση, με τη βοήθεια της θεάς Τύχης και τη συμμετοχή σας εχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε άμεσα ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10€ για την επόμενη σας πτήση με Lufthansa στην Ευρώπη ή 10 διπλές προσκλήσεις για την Eurovision 2011!
Τέλος, στην κατηγορία «Δώρα», απολαμβάνετε διπλά κέρδη. Όσο μεγαλύτερη και συχνότερη η συμμετοχή σας, τόσο μεγαλύτερη και η επιβράβευση. Όποιος, μάλιστα, ανεβάσει το αγαπημένο του βίντεο από κάποιο πάρτι και ψηφίσει και το αγαπημένο του τραγούδι, αυξάνει σε μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητες επιτυχίας του!!
Έως 5.000 συμμετέχοντες: κερδίζετε 14 «party to go», ακουστικά ψείρες Sennheiser/ Adidas
Από 5.000+ συμμετέχοντες κληρώνονται 7 πακέτα Sweet memories από τη Nikon S3100 φωτογραφική μηχανή
Από 15.000+ συμμετέχοντες κληρώνονται 6 πακέτα «Private Dancer», iPod Nano 8GB
Από 25.000+ συμμετέχοντες κληρώνονται 4 πακέτα «Chill Out Zone»: μια μαξιλάρα της Fatboy, ένα Imageo Lightball Philips και το sonoro iElements Radio
Από 40.000+ συμμετέχοντες κληρώνεται το μεγάλο βραβείο, 1 πακέτο «Barbecue», που περιλαμβάνει Weber Grill Q120, παγομηχανή icemaster της Caso, ηχοσύστημα SoundDock Station της Base και δύο καθιστικούς σάκους slope της Outbag.
Παράλληλα, μπορείτε άμεσα να πραγματοποιήσετε την κράτηση εισιτηρίων για εσας και τους φίλους σας, αξιοποιώντας τις «ειδικές τιμές της Lufthansa».
Μη χάνετε στιγμή. Επισκεφθείτε το διασκεδαστικό site, δηλώστε συμμετοχή, ψηφίστε και κερδίστε!
Hey Europe, let’s party!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.