Αρχική Hotels Απολαύστε το απέραντο γαλάζιο

Απολαύστε το απέραντο γαλάζιο

Anna Studios Amorgos GreeceMέσα σε ένα ήσυχο καταπράσινο κήπο 4000τ.μ. με τρεχούμενο, πόσιμο νερο από πηγή, και σε απόσταση 100μ από την προβλήτα του λιμανιού των Καταπόλων, βρίσκονται τα Στούντιος “Άννα Αμοργός”.
Τα Στούντιος “Άννα” διαθέτουν δωμάτια όλων των κατηγοριών με δικό τους μπάνιο, WC, πολυκουζινάκι με ψυγείο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, έγχρωμη TV, κλιματισμό, τηλέφωνο, σεσουάρ, χρηματοκιβώτιο, μπαλκόνια και βεράντα με θέα τη θάλασσα. Δωρεάν 2 ώρες κάθε μέρα laptop με σύνδεση στο Internet.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Ο όρμος των Καταπόλων αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του Αιγαίου. Βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ. νοτιοδυτικά της Χώρας. Είναι ένα πανέμορφο και ιδιαίτερα γραφικό λιμάνι, που γύρω του έχουν κτιστεί τρεις οικισμοί. Τα Κατάπολα, το Ραχίδι και το Ξυλοκερατίδι.   Εξίσου όμορφοι, με παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και κτισμένοι σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, προσφέρονται για διαμονή.
Στις ταβέρνες με θέα τη θάλασσα θα απολαύσετε εξαιρετικές παραδοσιακές συνταγές. Οι επιλογές διασκέδασης ικανοποιούν όλα τα γούστα.
Στα Κατάπολα θα κολυμπήσετε στην ομώνυμη αμμουδερή παραλία και στους Φοίνικες μια όμορφη ακρογιαλιά. Επίσης, οι παραλίες Μαλτέζι, Κάτω Ακρωτήρι και Άγιος Παντελεήμονας με άμμο και χαλίκι ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε λουόμενου.

Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας ή ότι άλλο επιθυμείτε σε τραπεζάκια και καθίσματα μέσα στον κήπο με θέα το λιμάνι των Καταπόλων.
Για κρατήσεις στα Στούντιος “Άννα” μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο μέσω Τηλ.: 22850-71218 ή Fax: 22850-71084
πληροφορίες στο http://www.studioanna-amorgos.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.