Αρχική Tourism «Ελλάδα, κομμάτι της ψυχής μας» ο 2ος κύκλος της πρωτοβουλίας «Συμμαχία για...

«Ελλάδα, κομμάτι της ψυχής μας» ο 2ος κύκλος της πρωτοβουλίας «Συμμαχία για την Ελλάδα»

Ελλάδα Κομμάτι της ψυχής μας

Στη συμβολή πρωτοβουλίας των θεσμικών φορέων της επικοινωνίας  με την επωνυμία «Συμμαχία για την Ελλάδα» στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης μιλώντας την Τετάρτη, 13, Απριλίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Τράπεζας (Αίθουσα Καρατζά) στη πλατεία Κοτζιά με την ευκαιρία της παρουσίασης  του δεύτερου κύκλου της επικοινωνιακής καμπάνιας.
Η καμπάνια, που έχει κοινωνικό χαρακτήρα και δημιουργήθηκε από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ),την Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), την Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών (ΕΙΙΡΑ), την Ένωση Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (ΠΑΚΤ) και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Περιοδικού Τύπου (ΣΕΠΤ), περιλαμβάνει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ τα οποία προβάλουν τους παραδοσιακούς ξενώνες, τον χειμερινό τουρισμό, τον πολιτισμό μέσα από το νέο μουσείο της  Ακρόπολης και την αθηναϊκή φιλοξενία και διασκέδαση μέσα από μια παραδοσιακή ταβέρνα.
Ο κ. Νικητιάδης τόνισε τη σημασία της καμπάνιας στη τόνωση του εσωτερικού τουρισμού, την ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων περιοχών της χώρας και αναφέρθηκε στην αξία της εθελούσιας προσφοράς και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. 
Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του υφυπουργού έχει ως εξής:
«Αποτελεί χαρά για εμάς στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού να βρισκόμαστε  σήμερα ανάμεσα σας για να χαιρετίσουμε την έναρξη του 2ου κύκλου της καμπάνιας «Ελλάδα, κομμάτι της ψυχής μας»,  που υλοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Συμμαχία για την Ελλάδα».
Μίας πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος για τη προώθηση του Τουρισμού, του Πολιτισμού αλλά και του Αθλητισμού, που φυσικά βρήκε  την αμέριστη υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Μίας πρωτοβουλίας  που ξεκίνησε πέρυσι  τέτοια εποχή, στην  έναρξη μιας δύσκολης περιόδου όπου πρωταρχικό καθήκον ήταν να ανατάξουμε την εικόνα της Χώρας μας στο εξωτερικό.
Μίας πρωτοβουλίας που στη βάση της  εξέφραζε σε μεγάλο βαθμό τις αξίες της κοινωνίας που θέλουμε – και πρέπει- να χτίσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.