Αρχική Εκδηλώσεις Where beauty and class meet together

Where beauty and class meet together

Το Elegance Models  γιορτάζει τα 16 χρόνια λειτουργίας του πρακτορείουΤο Elegance Models  γιορτάζει τα 16 χρόνια λειτουργίας του πρακτορείου στο New York Athens Club της 18 Μαρτίου 2011 και ώρα 23:00

Το Elegance Models γιορτάζει 16 χρόνια λειτουργίας με επιτυχίες και διακρίσεις στο χώρο του modeling και με τη συνεργασία του Νew York Athens Club διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στην ομορφιά.

Η γιορτή θα ξεκινήσει με ένα photo-shoot των 16 μοντέλων, συμβολίζοντας τα δεκαέξι χρόνια του πρακτορείου. Τα μοντέλα στην συνέχεια θα επιδείξουν ρούχα γνωστού οίκου σε μια ειδικά διαμορφωμένη πασαρέλα εντός του club.

Το σβήσιμο κεριών της τούρτας γενεθλίων θα σηματοδοτήσει την έναρξη του party. Τα μοντέλα θα περιφέρονται στο χώρο του New York Athens Club προβάλλοντας ρούχα και αξεσουάρ.Στα πλατό θα είναι επώνυμοι Djs οι οποίοι θα παίζουν επιλογές από διαφορετικό στυλ και ύφος, δίνοντας έμφαση στον ηλεκτρονικό ήχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.