Αρχική Airlines News Turkish Airlines Στις 27 Μαΐου η έναρξη των πτήσεων για Θεσσαλονίκη

Turkish Airlines Στις 27 Μαΐου η έναρξη των πτήσεων για Θεσσαλονίκη

Γενικής Διευθύντριας της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Gulay Ozturk, με τον Υφυπουργό Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σπύρο ΒούγιαΣτις 27 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί το επίσημο λανσάρισμα της γραμμής Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη, της Turkish Airlines, με την εταιρεία να επισημοποιεί τις τέσσερις (4) εβδομαδιαίες πτήσεις της, στη νύμφη του Θερμαϊκού.
Η ενέργεια αυτή η οποία εντάσσεται στο πλάνο επέκτασης του δικτύου της Turkish Airlines, για το 2011, αποτελεί μία στρατηγική κίνηση για την αγορά της Ελλάδας, που σαν στόχο έχει την τόνωση της ελληνικής αγοράς, μέσω της αύξησης της εισροής των τουριστών από τις Ανατολικές χώρες και κατ’ επέκταση την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.
Η Θεσσαλονίκη θα ενταχθεί εκ νέου, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, στο διευρυμένο δίκτυο της Turkish Airlines, με τους 172 προορισμούς της σε όλο τον κόσμο. Η έναρξη των πτήσεων θα σημάνει παράλληλα και την εμπορική, βιομηχανική και οικονομική σύνδεση των προορισμών αυτών, με όλη τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και τις χώρες των Βαλκανίων. Η Θεσσαλονίκη, θα αποτελέσει το επιχειρηματικό κέντρο για όλες τις γύρω περιοχές, ενώ αντίστοιχα θα δοθεί και η ευκαιρία στους Έλληνες επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας, να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο, μέσω των απευθείας πτήσεων της THY.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.